Lifestyle|26.12.2021 16:30

J2US: Η Ναταλία Γερμανού, η Δέσποινα Βανδή, ο Αδαμαντίδης που έχασε το μικρόφωνο και τα ζευγάρια που πάνε τελικό

Newsroom

Μία διαδρομή αμέτρητων εμφανίσεων του J2US οδεύει προς το τέλος, με τον τελικό να καταφθάνει την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στις 20:00. Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στον ημιτελικό, τραγουδώντας μια παραλλαγή από τα «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή σε ένα άκρως εορταστικό σκηνικό.

Στον ημιτελικό εμφανίστηκε και η Ναταλία Γερμανού ως guest σε ρόλο κριτή και έδωσε τη δική της πινελιά με την αμεσότητα, το χιούμορ και τα ευθύβολα σχόλιά της. Η Δέσποινα Βανδή άφησε για λίγο τα χρέη της στην κριτική επιτροπή, πήρε το μικρόφωνο και ανέβηκε στη σκηνή για να απογειώσει το κέφι της βραδιάς με τις μεγάλες της επιτυχίες, ενώ έκπληξη ήταν το ντουέτο της με τον Θέμη Αδαμαντίδη που επέστρεψε για το ημιτελικό στο σόου.

Οι χρήστες του Twitter άνοιξαν κρασιά και σαμπάνιες με την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή. «Ξαναζούμε στιγμές ΡΕΞ» έγραψε ένας χρήστης, μ' έναν άλλο να συμπληρώνει: «Παρεμπιπτόντως ο δίσκος "Γειά" έκλεισε φέτος τα 20 χρόνια κυκλοφορίας».

Ωστόσο, με την εμφάνιση του Θέμη Αδαμαντίδη δεν χάρηκαν και τόσο πολύ. «Τρομερό show. Ο Κοκλωνης το παίζει παρουσιαστής. Η Βανδη το παίζει τραγουδίστρια και ο Αδαμαντιδης το παίζει νηφάλιος» έγραψαν στα social media. «Θα τελειώσει η εκπομπή και ο Αδαμάντιδης θα ρυθμίζει ακόμα το μικρόφωνο» ανέφερε ένας άλλος. 

,

Το σόου ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη των τριών φιναλίστ. Συγκεκριμένα, τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό είναι οι: Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Χάρης Βαρθακούρης.

Τελικός

Η αντίστροφη μέτρηση για το J2US έχει ήδη ξεκινήσει. Το μεγαλύτερο υπερθέαμα της ελληνικής τηλεόρασης πριν ρίξει την αυλαία, μας φέρνει ένα μοναδικό live γεμάτο λάμψη. Τα τρία ζευγάρια φιναλίστ στον τελικό θ' αναμετρηθούν σε τρεις εμφανίσεις. Στην πρώτη θα επαναλάβουν ένα τραγούδι που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live, για να δούμε την εξέλιξή τους.

Στη δεύτερη, θα διαγωνιστούν σ’ ένα νέο τραγούδι δικής τους επιλογής, ενώ στο τρίτο μέρος θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια «μονομαχία», θα ερμηνεύσουν το ίδιο τραγούδι και θα ξεχωρίσει το ζευγάρι με το πιο εντυπωσιακό performance. Σημειώνεται πως οι «Μέλισσες» θα τραγουδήσουν στον τελικό. 

AlphaΔέσποινα ΒανδήJ2USΘέμης ΑδαμαντίδηςΝαταλία ΓερμανούΝίκος Κοκλώνης