Lifestyle|31.01.2019 16:04

Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Γιατί «κόπηκε» από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Newsroom

Το τρέιλερ για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» (30/1) ανακοίνωσε ως καλεσμένη και την Μπέσσυ Γιαννοπούλου, η οποία όμως ποτέ δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή. 

Η Μελέτη θα υποδεχόταν εκτός από την Άννα Ραφαέλα Μπαζάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, τη θεατρική παραγωγό Γιαννοπούλου, η οποία κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμυ Ζούνη για απάτη και αρπαγή. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η Πέμη Ζούνη αντέδρασε μέσω δικηγόρων στην εμφάνιση της Γιαννοπούλου στην εκπομπή για λόγους παραβίασης προσωπικών της δεδομένων. Η εν λόγω συνέντευξη αντικαταστάθηκε από εκείνη της Κατερίνας Γκαγκάκη και που είχε γυριστεί  για άλλη μέρα της εκπομπής.

Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου, σχολιάζοντας το «κόψιμο» της συνέντευξής της έγραψε στα social media.

«Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα. Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, άλλα μόνο από την δική του οπτική. Κρίμα, Γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους. Δεν μπόρεσαν όμως…», έγραψε χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνοντας το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Μπέσσυ Γιαννοπούλου