Lifestyle|05.01.2022 15:49

The Kardashians: Ανατροπές στο νέο ριάλιτι που ξεκινά - Το άλλο πρόσωπο της Kim, όσοι απατούν και η μάνα μάνατζερ

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Η Κρις Τζένερ είναι ο υπερ-μάνατζερ της οικογένειας και παίρνει ποσοστά από όλες τις συμφωνίες των κοριτσιών της
Το όνειρο της Κιμ να γίνει δικηγόρος θα φιγουράρει στα επεισόδια των «Kardashians» - Πέρασε τις πρώτες εξετάσεις
Η Κόρτνεϊ και η Μέγκαν Φοξ σε καμπάνια για τα SKIMS, την εταιρία εσωρούχων της Κιμ
H Κιμ θέλει να δείξει πως «δεν είναι μόνο ωραίες καμπύλες και λάμψη» έχει και περιεχόμενο!
Στο νέο πρότζεκτ του Hulu θα συμμετέχουν όλες οι αδελφές, αν και αρχικά η Κάιλι Τζένερ ήθελε να απέχει - Ήταν πολλά τα λεφτά!
Διαζύγιο με τον Ye, παρά τις προσπάθειές του να την ξανακερδίσει, κάνοντας dating με μοντέλα και τηλεπερσόνες (;)
Τρεις οι «δημόσιες» απιστίες του μπασκετμπολίστα Τρίσταν Τόμσον και η Κλόε το έριξε στις πλαστικές για να ξεχαστεί!
«Όταν γύρισα το sex tape είχα πάρει ecstasy» ήταν μία από τις περίφημες ατάκες της Κιμ στο προηγούμενο ριάλιτι KUWTK
To KUWTK απέφερε κάποια σεζόν στην οικογένεια το απίστευτο ποσό των 1.5 δισεκατομμυρίων δολ.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Keeping Up with the Kardashians» τελείωσε και δίνει τη θέση του στο «The Kardashians». Το πρώτο teaser της σειράς δημοσιεύθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Hulu, που είναι το νέο «σπίτι» της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ. «Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα. Τα λέμε σύντομα @kardashianshulu #TheKardashians», έγραψε στο Twitter η πλατφόρμα streaming μαζί με ένα απόσπασμα της σειράς με την οικογένεια.«Καλή χρονιά! Θα τα πούμε σύντομα», έγραψε η μητέρα της οικογένειας Κρις Τζένερ καθώς αναδημοσίευσε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) σε tweet της έγραψε: «Σύντομα…»

Ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κατά την οποία η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα. Η Κιμ και η οικογένειά της πρωταγωνίστησαν στο παρελθόν στο μακροχρόνιο ριάλιτι του E! «Keeping Up with the Kardashians», το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2007. Τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε ανακοινωθεί η λήξη του ριάλιτι λέγοντας ότι η «δύσκολη απόφαση» πάρθηκε με «βαριά καρδιά» και ευχαριστώντας τους τηλεθεατές για όλη την υποστήριξη.

Τρεις μήνες αργότερα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Επενδυτών της Disney, τον Δεκέμβριο του 2020, η Κιμ, η Κλοέ, η Κόρτνεϊ, η Κένταλ, η Κάιλι και η Κρις, ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν μια πολυετή συμφωνία για τη «δημιουργία περιεχομένου» που θα προβάλλεται αποκλειστικά στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες μέσω του δικτύου Star.

Το KUWTK ολοκληρώθηκε μετά από 20 σεζόν τον Ιούνιο και ακολούθησε μια ειδική εκπομπή με δύο μέρη και με οικοδεσπότη τον Άντι Κοέν. Πολλά έχουν ειπωθεί για το τι θα περιλαμβάνει το νέο ριάλιτι. Με τα σκάνδαλα για απιστίες, την Κιμ Καρντάσιαν στο δρόμο της δικηγορίας και τα διαζύγια να πέφτουν βροχή στην οικία των Καρντάσιαν δεν είναι δύσκολο να υποψιαστούμε τι θα επακολουθήσει. 

 

Όλοι δηλώνουν ότι τους έχουν λείψει τα γυρίσματα και αδημονούν να περνούν χρόνο μεταξύ τους! Σε δηλώσεις της η Κιμ είπε ότι θα είναι σαν το προηγούμενο ριάλιτι μόνο που θα περιλαμβάνει πιο χαλαρές στιγμές της ζωής τους, καθώς και τις προσπάθειές της να γίνει δικηγόρος. Πίσω από κάθε επαγγελματική κίνησή τους βρίσκεται η «μάνα μάνατζερ» Κρις Τζένερ, κινητήριος δύναμη της οικογένειας!

Το sex-tape της Κιμ Καρντάσιαν «εκτόξευσε» τη θεαματικότητα του ριάλιτι KUWTK  

«Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι πήραμε τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να πούμε "αντίο" στο Keeping Up With the Kardashians» ξεκινά την μακροσκελή ανάρτησή της η Κιμ Καρντάσιαν. «Θα θυμόμαστε για πάντα τις αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που γνωρίσαμε» προσθέτει.

Κάποια στιγμή το KUWTK έπιασε τον ιλιγγιώδη αριθμό των 10.5 εκατομμυρίων θεατών και απέφερε στην οικογένεια το απίστευτο ποσό των 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Στο σόου έκαναν την εμφάνισή τους και γνωστά ονόματα  όπως: Hugh Hefner, Mel B, Kobe Bryant, Lindsay Lohan, Serena Williams, ακόμα και η Oprah. Στο ριάλιτι οι θεατές είδαν τις Καρντάσιαν να κάνουν τα πάντα! Πλαστικές, μάσκες προσώπου με αίμα, γάμους, χωρισμούς, μαλλιοτραβήγματα, αλλαγές φύλου και ταξίδια σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η οικογένεια Καρντάσιαν υπέγραψε συμβόλαιο 150 εκατ. δολαρίων το 2017 για πέντε ακόμα σεζόν και η συμφωνία θα έληγε το 2019. Προφανώς υπήρξε μια παράταση αλλά τώρα το ριάλιτι βάζει τελεία, αφού τα νούμερά του έχουν εξαϋλωθεί και οι κυρίες Καρντάσιαν έχουν κάνει τα πάντα χάριν τηλεθέασης. 

Κένταλ ΤζένερΚρις ΤζένερΚλόε ΚαρντάσιανΚόρτνεϊ ΚαρντάσιανΚιμ ΚαρντάσιανKim Kardashianριάλιτι