Lifestyle|06.01.2022 10:00

Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Οι πρώτες φωτογραφίες του γιου τους από τις χειμερινές τους διακοπές στην Ελβετία

Newsroom

Στο Σεντ Μόριτζ άλλαξε χρόνο ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα (Dasha Zhukova), αλλά και τα αδέλφια του, την Ευγενία και τον Τεό Νιάρχο. Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέπτεται συχνά τη συγκεκριμένη πόλη της Ελβετίας, καθώς, σε αυτό το μέρος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα είχαν μαζί τους και τον γιο τους Φίλιππο, τον οποίο υποδέχτηκαν τον περασμένο Μάρτιο. Αν και χαμηλών τόνων, η 40χρονη επιχειρηματίας ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη λαμπερή βραδιά. 

Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Σπάνια εμφάνιση στον γάμο του Φίλιππου και της Nina Flohr

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα βρέθηκαν στην Ελλάδα, τον περασμένο καλοκαίρι. Η παρουσία τους στο γάμο του Φίλιππου και της Nina Flohr ήταν μια από τις σπάνιες -τουλάχιστον στην Αθήνα- δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον χειμώνα του 2020 στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου με 300 καλεσμένους και ένα γαμήλιο πάρτι που κράτησε 48 ώρες.

 

Ο γάμος, που, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail», κόστισε περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ και έγινε 24 ώρες νωρίτερα απ' ό,τι αναμενόταν. Ο στολισμός της τελετής περιλάμβανε ροζ και λιλά τριαντάφυλλα, τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε βάζα γύρω από την είσοδο στην αίθουσα χορού. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Χέινζ Χούνκελερ δήλωσε στην «Daily Mail»: «Υπάρχει μια πολύ, πολύ ξεχωριστή πελατεία στην λίστα των προσκεκλημένων». Μετά το μυστήριο, οι καλεσμένοι απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, χαβιάρι και άφθονη σαμπάνια, ενώ τραγούδησαν και χόρεψαν όλοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Η Ντάσα Ζούκοβα εμφανίστηκε με ένα λευκό μακρύ φόρεμα, το οποίο είχε ανάγλυφα σχέδια στο μπροστινό μέρος και πέρλες στα μανίκια, ενώ προκειμένου να αντιμετωπίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες, φορούσε και μακριά λευκή κάπα με κλειστό λαιμό. Το μακιγιάζ ήταν πολύ διακριτικό, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε έναν ψηλό σικ σινιόν κότσο. Ο Σταύρος Νιάρχος ήταν κι αυτός ιδιαίτερα κομψός με μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν.

Η 40χρονη επιχειρηματίας, ήταν παντρεμένη για εννέα χρόνια με τον Ρώσο μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Λία και έναν γιο, τον Άαρον Αλεξάντερ. Το ζευγάρι πήρε φιλικό διαζύγιο το 2017. Ο διακανονισμός περιλάμβανε την μεταφορά περιουσιακών στοιχείων αξίας άνω των 92 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ντάσα, συμπεριλαμβανομένης 4όροφης πολυτελούς κατοικίας στο Μανχάταν.

Στη δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, ανέφεραν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να μεγαλώσουν από κοινού τα παιδιά τους και θα συνεργάζονται ως συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Garage και του πολιτιστικό κέντρου New Holland στην Αγία Πετρούπολη.

Δύο από τις πιο γνωστές σχέσεις του Σταύρου Νιάρχου είναι το κατάξανθο μοντέλο Τζέσικα Χαρτ (και Άγγελος της Victoria's Secret), με την οποία έχει φωτογραφηθεί στη Μύκονο και η πλούσια κληρονόμος Πάρις Χίλτον (που φημολογείται ότι τσακώθηκε για εκείνον με την κολλητή της Λίνσεϊ Λόχαν).

ΠρωτοχρονιάΣταύρος ΝιάρχοςΝτάσα ΖούκοβαΕλβετία