Lifestyle|08.01.2022 10:24

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η «πικάντικη» αποκάλυψη που τον έκανε να κρύψει το πρόσωπό του από αμηχανία

Newsroom

Έχει χιούμορ και πιστό κοινό που τον παρακολουθεί. Είναι τηλεοπτικός αλλά και ραδιοφωνικός παρουσιαστής. Καλεσμένος στην εκπομπή «Δυνατά» της ΕΡΤ1 βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο που παίζει η φιλία στην ζωή του και με αφορμή αυτό παρακολούθησε ένα βίντεο στο οποίο αγαπημένα του πρόσωπα μιλούσαν για εκείνον.

«Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι… έχει να κάνει σεξ δυόμισι χρόνια» υπογράμμισε με χιούμορ ο Σταμάτης Ντιν Νταν με τον παρουσιαστή στο πλατό να κρύβει με χαμόγελο το πρόσωπο του. Κάτι που, ωστόσο, δεν διέψευσε ο ίδιος, συνομιλώντας με τον Κωστή Μαραβέγια. «Ερωτικά προφανώς, απ' ότι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά» ανέφερε με χαμόγελο. 

Στη συνέχεια, περιέγραψε το πώς γνώρισε τον σκύλο του, τον Κούπερ και μίλησε για τη σχέση του μαζί του. «Η σχέση μου με τα ζώα ήταν αυτή η κλασική που την αποδοκιμάζουμε. "Μαμά, μπαμπά πάρε μου ζώο" και μετά από λίγο καιρό το επωμίζονται οι γονείς. Τον Κούπερ τον βρήκα από μία οικογένεια και τον έκανα δώρο στην προηγούμενη σύντροφό μου, Ιλένια Ουίλιαμς, με την οποία μέναμε μαζί. Άρχισε να μπαίνει στη ζωή μου αυτό το σκυλί. Κάποια στιγμή που τα έφερε έτσι η ζωή και λόγω των επανωτών απωλειών που βίωσα, μείναμε εγώ και εκείνος, έπαψε να είναι απλά ένα κατοικίδιο. Είναι ό,τι έχω στη ζωή, είναι άδειο το σπίτι χωρίς εκείνον. Δεν μπορώ να ξυπνήσω ή να κοιμηθώ αν δεν τον πάρω αγκαλιά. Θέλω συνέχεια να τον αγγίζω και να τον φιλάω. Με κάνει καλύτερο ως προς τους ανθρώπους και πιο μεταδοτικό. Είναι η γέφυρά μου σε ένα χάσμα, σε έναν γκρεμό που δεν ήξερα αν ποτέ θα τον υπερβώ. Ο Κούπερ αγαπάει να με βλέπει να τραγουδάω. Του κάνω συναυλίες».   

Αναφορικά με την τηλεόραση, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε: «Έχουμε καταντήσει να είναι αυτοαναφορική. Να ξεκινάει η φάση από τον πομπό και να σταματά στο μέσο. Ο ρόλος μας αρχικά ήταν να εκπαιδεύσουμε τους τηλεθεατές, να τους ενημερώσουμε, να τους ψυχαγωγήσουμε. Έχει ξεχαστεί αυτό και η τηλεόραση κάνει ό,τι κάνει για τον εαυτό της σαν να θέλει να κολακευθεί. Ακκίζεται ο παρουσιαστής και οι ομάδες που είναι μπροστά. Φέτος, έχει αλλάξει αυτό και αρχίζουμε με τις πολλές εκπομπές και σκεφτόμαστε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι».

Δημήτρης ΟυγγαρέζοςΤΗΛΕΟΡΑΣΗσεξΚωστής ΜαραβέγιαςΙλένια Ουίλιαμς