Lifestyle|13.01.2022 07:40

Kardashians: Eπιστρέφουν με νέο ριάλιτι - Διαζύγια, αρραβώνες, εγκυμοσύνες, σκάνδαλα και... νέοι έρωτες

Newsroom

Διαζύγια, αρραβώνες, εγκυμοσύνες, σκάνδαλα και... νέοι έρωτες!. Η χρονιά που πέρασε για την πιο προβεβλημένη οικογένεια του κόσμου, τα είχε όλα. Αν και το «Keeping up with the Kardashians» ολοκληρώθηκε έπειτα από είκοσι σεζόν -έκανε πρεμιέρα το 2007 και τον Σεπτέμβριο του 2021 ανακοινώθηκε το τέλος του- η πιο διάσημη οικογένεια των ριάλιτι συνεχίζει ακάθεκτη και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς δημοσίευσε ένα teaser για να προϊδεάσει τους θαυμαστές της για όλα όσα θ' ακολουθήσουν. 

Η Κιμ χώρισε, η Κόρτνει αρραβωνιάστηκε, η Κάιλι είναι έγκυος, η Κένταλ φίλησε το αγόρι της δημοσίως και αυτά είναι μόνο λίγα απ' όσα θα δουν οι τηλεθεατές του νέου ριάλιτι που ξεκινά μετά τη συμφωνία εκατομμυρίων που έκανε η οικογένεια με το αμερικανικό δίκτυο Hulu. «Νομίζεις πως ξέρεις τι ακολουθεί αλλά δεν έχει ιδέα» αναγράφεται στο διαφημιστικό σποτ του καναλιού, προϊδεάζοντας τους τηλεθεατές για τη συναρπαστική πρεμιέρα. Γιατί οι Kardashians μπορεί να έλειψαν για λίγο από τη μικρή οθόνη, ωστόσο, δεν σταμάτησαν ν' απασχολούν τα διεθνή Μέσα με τη ζωή τους. 

«Όταν πρωτοξεκινήσαμε, δεν υπήρχε Instagram ή Snapchat ή άλλες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων. Ο κόσμος έχει αλλάξει. Τώρα υπάρχουν ένα σωρό (μιντιακές επιλογές)… ο θεατής δε χρειάζεται να περιμένει 3 ή 4 μήνες για να δει ένα επεισόδιο. Μπορούμε να του δώσουμε όλες τις πληροφορίες που θα ήθελε ποτέ κανείς σε πραγματικό χρόνο πια. […] Τα σόσιαλ μίντια είναι ο πιο γρήγορος και πιο ελεγχόμενος τρόπος για να “βγάλεις” το μήνυμά σου προς τα έξω» είχε πει χαρακτηριστικά η Κρις Τζένερ στο ειδικό τεύχος του WWD’s Beauty Inc, δίνοντας έτσι τη δική της εκδοχή για τον λόγο που σταματάει το «Keeping up with the Kardashians».

Τι θα δούμε στο νέο ριάλιτι 

Στην αρχή του 2021, η είδηση του διαζυγίου της Kim Kardashian (Κιμ Καρντάσιαν) με τον Kanye West (Κάνιε Γουέστ), έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, έκανε το γύρο του κόσμου και παρά το γεγονός πως ο διάσημος ράπερ προσπάθησε να σώσει τον γάμο τους, η διάσημη τηλεπερσόνα κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου, λίγο πριν από το τέλος του χρόνου. Το πρώην ζευγάρι πραγματοποίησε αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του έτους και φήμες θέλουν τον Kanye West να συμμετέχει και αυτός στο νέο ριάλιτι.

Εδώ και λίγους μήνες, πάντως, η Kim είναι ερωτευμένη ξανά με τον κωμικό και πρώην σύντροφο της Αριάνα Γκράντε, Pete Davidson (Πιτ Ντέιβιντσον). Οι παπαράτσι δεν έχουν σταματήσει να τους ακολουθούν από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους, ενώ οι φωτογραφίες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους προκάλεσαν πανικό. 

Kim Kardashian: Είχε σχέση με τον σύντροφο της αδερφής της

Η Kourtney Kardashian (Κόρτνεϊ Καρντάσιαν) από την άλλη ζει έναν θυελλώδη έρωτα τους τελευταίους μήνες με τον γνωστό ντράμερ Travis Barker. Οι άκρως διαχυτικές κοινές εμφανίσεις και φωτογραφίες τους έφεραν το ζευγάρι στο προσκήνιο καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η μεγαλύτερη από τις αδελφές Kardashians άρχισε να βγαίνει με τον Travis στις αρχές του 2021. Ωστόσο, από τα πρώτα βήματα της σχέσης τους ήταν προφανές ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό.

Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του με έναν κινηματογραφικό αρραβώνα λίγο πριν το τέλος του χρόνου. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο μουσικός ζήτησε από την Kourtney να τον παντρευτεί στο Montecito της Καλιφόρνια, όπου είχε ζητήσει να στηθεί ένας κλοιός από κατακόκκινα τριαντάφυλλα και λευκα κεριά. Η Kourtney δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το υπέροχο σκηνικό που είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της, ενώ η 15χρονη κόρη του Travis αποκάλυψε το δαχτυλίδι αρραβώνων που πρόσφερε ο μπαμπά της στη μέλλουσα σύζυγό του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το δείπνο που οργανώθηκε μετά την πρόταση για τις οικογένειες των μελλόνυμφων.

Η πολυτάραχη ερωτική ζωή του Τρίσταν Τόμσον, πατέρα του παιδιού της, έκανε την Khloe Kardashian (Κλόε Καρντάσιαν) πρωταγωνίστρια σε αμέτρητα σκάνδαλα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Αποκορύφωμα όλων ήταν οι τελευταίες αποκαλύψεις που τον θέλουν να έχει γίνει μπαμπάς, ύστερα από μία εξωσυζυγική σχέση που είχε με τη γυμνάστρια Μαραλί Νίκολς, κατά τη διάρκεια της επανασύνδεσής του με την Khloe. Παρά τις αρχικές του αντιδράσεις, ο παίκτης του ΝΒΑ επιβεβαίωσε τελικά πως το αγοράκι που κυοφορούσε η Μαραλί Νίκολς, ύστερα από τεστ DNA αποδείχθηκε πως είναι δικό του παιδί, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από την Khloe. 

«Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι έκανα παιδί με τη Μαραλί Νίκολς. Αναλαμβάνω πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Τώρα που η πατρότητα έχει επιβεβαιωθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε φιλικά τον γιο μας. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλη αυτή τη διαδικασία τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά» είχε γράψει ο 30χρονος παίκτης του NBA στο Instagram.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Kylie Jenner (Κάιλι Τζένερ) ήταν σίγουρα ένα από τα πιο «καυτά» νέα της οικογένειας, καθώς το βίντεο, όπου έκανε την ανακοίνωση, συγκέντρωσε 43.000.000 προβολές, μέσα σε λίγες μονάχα ώρες στο Instagram. Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος, η οποία έχει την 3χρονη κόρη Στόρμι Γουέμπστερ, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνης της, μέσα από τα social media και προκάλεσε πανικό στους θαυμαστές της. 

Η Kendall Jenner (Κένταλ Τζένερ), η οποία προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έγινε viral, λίγο πριν από το τέλος του χρόνου, όταν αγκαλιασε και φίλησε δημόσια τον σύντροφό της, Ντέβιν Μπούκερ κατά τη διάρκεια αγώνα των Φοίνιξ Σανς. 

Τέλος, η Kris Jenner (Κρις Τζένερ) συνεχίζει να ζει τον έρωτα της με τον Corey Gamble, αν και οι σχέσεις του, με την οικογένεια της, δεν ήταν και οι καλύτερες. Από την Kendall Jenner που τον κατηγόρησε πως είναι αγενής μέχρι την εποχή που η Kim Kardashian τον αποκάλεσε προικοθύρα στον τηλεοπτικό αέρα εκπομπής, οι κόρες της Kris φέρεται να μην εγκρίνουν τη σχέση της. Στον νέο κύκλο του ριάλιτι, λοιπόν, η μαμά της οικογένειας αναμένεται ν' απασχολήσει για ακόμα μία φορά με τη σχέση της, αφού δηλώνει ακόμα ερωτευμένη και δεν έχει σκοπό να επηρεαστεί από τις κόρες της.  

Ενός λεπτού σιγή για το τέλος του «Keeping Up with the Kardashians»

Η ιδέα της δημιουργίας ενός οικογενειακού ριάλιτι ήρθε το 2006, όταν η Kris Jenner έδειξε ενδιαφέρον να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με την οικογένειά της. Ο παραγωγός Ryan Seacrest, ο οποίος έχει τη δική του εταιρία παραγωγής, αποφάσισε να αναπτύξει την ιδέα της Jenner, έχοντας στο μυαλό του το δημοφιλές οικογενειακό ριάλιτι «The Osbournes». Προσέλαβε έναν cameraman για να επισκεφτεί το σπίτι της οικογένειας Kardashian - Jenner και να τους μαγνητοσκοπήσει όσο θα απολάμβαναν ένα κυριακάτικο μπάρμπεκιου. Αργότερα, ο ίδιος ήρθε σε επικοινωνία με το κανάλι E! Entertainment, το οποίο τελικά ενέκρινε το συγκεκριμένο ριάλιτι.

 

Τον Αύγουστο του 2007, ανακοινώθηκε ότι η οικογένεια Kardashian - Jenner  θα πρωταγωνιστούσε σε ένα οικογενειακό ριάλιτι ή αλλιώς μια «νέα μη σκηνοθετημένη οικογενειακή κωμική σειρά» παραγωγής του Ryan Seacrest. Το «Keeping Up with the Kardashians» έκανε πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου 2007, εστιάζοντας στις ζωές των μελών της οικογένειας, με πιο βασικές πρωταγωνίστριες τις αδελφές Kim, Kourtney και Khloe.

Μάλιστα, η Kim Kardashian είχε δηλώσει αργότερα πως «όταν αρχίσαμε το σόου, μαζευτήκαμε σαν οικογένεια και είπαμε ότι αν πρόκειται να το κάνουμε, θα είμαστε 100% αυτό που είμαστε πραγματικά», ενώ επίσης σχολίασε και το κανάλι, λέγοντας ότι «δεν έχει βάλει ποτέ τίποτα που δεν έχουμε εγκρίνει ή δεχτεί». Λόγω της επιτυχίας που γνώρισε το ριάλιτι, στο τέλος της πρώτης σεζόν, η οικογένεια ανανέωσε το συμβόλαιο με το κανάλι E! Entertainment. 

 

Το sex-tape της Kim Kardashian «εκτόξευσε» τη θεαματικότητα του ριάλιτι KUWTK  

Κάποια στιγμή, το «Keeping Up with the Kardashians» έπιασε τον ιλιγγιώδη αριθμό των 10.5 εκατομμυρίων θεατών και απέφερε στην οικογένεια το απίστευτο ποσό των 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Στο σόου έκαναν την εμφάνισή τους και γνωστά ονόματα  όπως: Hugh Hefner, Mel B, Kobe Bryant, Lindsay Lohan, Serena Williams, ακόμα και η Oprah. 

Στο ριάλιτι οι θεατές είδαν τις Kardashians να κάνουν τα πάντα! Πλαστικές, μάσκες προσώπου με αίμα, γάμους, χωρισμούς, μαλλιοτραβήγματα, αλλαγές φύλου και ταξίδια σε όλα τα μέρη του κόσμου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οικογένεια υπέγραψε συμβόλαιο 150 εκατ. δολαρίων το 2017 για πέντε ακόμα σεζόν και η συμφωνία θα έληγε το 2019. Προφανώς υπήρξε μια παράταση αλλά τώρα το ριάλιτι έβαλε τελεία, αφού τα νούμερά του είχαν εξαϋλωθεί και οι πρωταγωνίστριες είχαν κάνει τα πάντα χάριν τηλεθέασης. 

 

Η Daily Mail θυμίζει ότι το ριάλιτι κέρδισε τηλεθεάσεις μετά τη διαρροή του «ερασιτεχνικού» sex tape της Kim Kardashian. Η εταιρία Vivid Entertainment αγόρασε τα δικαιώματα του sex tape για 1 εκατομμύριο δολάρια και δημοσίευσε πλάνα, κάνοντας την Kim διάσημη και πάμπλουτη. Η τηλεπερσόνα έκανε μήνυση στην Vivid και πήρε 5 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση. Η κυκλοφορία - διαρροή του sex tape εκτόξευσε την τηλεθέαση του ριάλιτι. 

Κατά τα λοιπά, τα νέα της οικογένειας «καλπάζουν». Η Kylie Jenner, κόρη του πρωταθλητή Μπρους Τζένερ (που μετά την αλλαγή φύλου έχει γίνει Κέιτλιν Τζένερ) έχει λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών τα Kylie Cosmetics και είναι ήδη εκατομμυριούχος. Δηλώνοντας λάθος στοιχεία η Kylie θεωρήθηκε δισεκατομμυριούχος αλλά το Forbes αποκάλυψε την «παρεξήγηση» - απάτη. Η Kim Kardashian - που στηρίζει τον σύζυγό της Κάνιε Γουεστ στην περιπέτειά του με τη διπολική διαταραχή - θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική και σπουδάζει -όπως λέει- για να γίνει δικηγόρος. Η Kendall Jenner εργάζεται ως μοντέλο και δηλώνει: «Το όνομα «Καρντάσιαν» μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα».

 

Πόσα λεφτά παίρνουν οι Kardashians για ένα ποστ

Η οικογένεια έχει στραφεί στα social media. Oι αναρτήσεις των Kardashians στο Instagram κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια. Ένα ποστ στο Instagram έχει τον δικό του... τιμοκατάλογο και εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Η μάνατζερ των «κοριτσιών» της οικογένειας είναι η Kris Jenner και είναι η ψυχή της οικονομικής αυτοκρατορίας τους. Σε συνέντευξή της, είχε δηλώσει πως οι κόρες της έχουν συγκεκριμένο τιμοκατάλογο, φτιαγμένο με τιμές ανάλογα με το τι ζητάνε οι εταιρείες που προσεγγίζουν τις κόρες της. Η Jenner δεν έδωσε συγκεκριμένο ποσό, αλλά ξεκαθάρισε ότι κάθε διαφημιστική πράξη κοστολογείται με 6ψηφιο νούμερο! Η ίδια η Kim υποστήριξε σε νομικά έγγραφα που συνδέονται με αγωγή εναντίον της εταιρείας «γρήγορης μόδας» Missguided USA ότι λαμβάνει 300.000 - 500.000 δολάρια για κάθε ανάρτηση στα social media, σύμφωνα με το TMZ.

ριάλιτιπρεμιέραΚένταλ ΤζένερΚιμ Καρντάσιανειδήσεις τώραΚρις ΤζένερΚλόε ΚαρντάσιανΚάιλι ΤζένερHulu