Lifestyle|22.01.2022 12:56

Survivor: Οι 3 νέοι παίκτες και η αλήθεια για το νέο τραγούδι του Βαλάντη - Η ανάρτηση από τη δισκογραφική του

Newsroom

Τρία νέα πρόσωπα αποβιβάζονται στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου για να ενταχθούν στο Survivor. Δυναμικές προσωπικότητες με αθλητικές δεξιότητες έρχονται με μοναδικό στόχο να παίξουν δυνατά και να διεκδικήσουν τη νίκη. Ο Άρης Σοϊλέδης από την ομάδα των Διάσημων γεννήθηκε στη Θήβα τον Φεβρουάριο του 1991. Έχει μετρήσει εκατοντάδες χιλιόμετρα στο γρασίδι ως… αριστερός πλάγιος αμυντικός. Έχει αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, αλλά και της ιστορικής ομάδας Στεάουα Βουκουρεστίου. Δηλώνει αρκετά πεισματάρης και σίγουρος ότι θα φτάσει στον τελικό του Survivor. Οι φίλοι του φοβούνται πως δεν θα αντέξει την πείνα, ο ίδιος όμως γνωρίζει πολύ καλά πώς να πειθαρχεί τη σκέψη του και να… σκοράρει όταν και όπως πρέπει, ώστε η ομάδα του να μην στερηθεί τίποτα απολύτως!

Παράλληλα, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου από την ομάδα των Μαχητών κατάγεται από την Καστοριά και από μικρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει στην κωπηλασία. Μόλις στα 24 της χρόνια η Ελληνίδα αθλήτρια έχει καταφέρει να σημειώσει μοναδικές επιτυχίες με χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έρχεται στο Survivor αποφασισμένη να ζήσει αυτήν την τόσο έντονη εμπειρία. Ως μέλος της εθνικής ομάδας γνωρίζει πολύ καλά πως για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να είσαι πειθαρχημένος. Δηλώνει αρκετά «σκληραγωγημένη» και πως ξέρει να τραβά πρώτη το… κουπί.

Κλείνοντας, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης από την ίδια ομάδα γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος στις Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management. Εργάζεται ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ και NBA tipster. Η συμμετοχή του στο SURVIVOR είναι η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου του. Λατρεύει τον ανταγωνισμό, τα ταξίδια και δεν φοβάται να τεστάρει τον εαυτό του ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις. Αυτές, δηλαδή, της παραλίας των «Μαχητών». Γνωρίζει πολύ καλά πώς να «διαβάζει» τους ανθρώπους, αφού έχει κερδίσει πολλά χρήματα από αυτό, και δεν μπορεί με τίποτα και για κανένα λόγο να δεχθεί την όποια ήττα.

Survivor: Έκαψε τη μπαντάνα ο Βαλάντης κι έφυγε χωρίς «αντίο»

Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση του Βαλάντη από το ριαλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τετάρτης (19/1). Ο τρόπος που μίλησε ο ίδιος στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε Διάσημους, Μαχητές και το τηλεοπτικό κοινό του Survivor να τον θέλει μακριά από τον Άγιο Δομίνικο. 

Θυμίζουμε πως ο Βαλάντης ψιθύρισε κάτι προς τη συμπαίκτριά του, με την ίδια λίγο αργότερα να ξεσπά σε κλάματα και να αποχωρεί από το συμβούλιο του νησιού. «Μου επιτέθηκε λέγοντάς μου ότι η αρρώστια που έχω περάσει, τελικά δεν με έκανε καλύτερο άνθρωπο, ότι πρέπει να ντρέπομαι για αυτά που είπα. Ένιωσα πολύ άσχημα, έβαλα τα κλάματα. Είναι κακός άνθρωπος. Έχει πονηριά» αποκάλυψε λίγο αργότερα η Ευριδίκη. Το συγκεκριμένο περιστατικό νευριασε τους παίκτες του ριάλιτι, με τον ίδιο να παραδέχεται το γεγονός, λέγοντας εν συνεχεία πως «ζήτησα συγγνώμη».  

Μόλις ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού, οι συμπαίκτες του αλλά και μεγάλη μερίδα τηλεθεατών χάρηκαν ιδιαίτερα. Ο Βαλάντης, οποίος αποφάσισε να μην παρευρεθεί στο συμβούλιο του νησιού, όταν έμαθε το αποτέλεσμα, έκαψε την μπαντάνα του και αποχώρησε από το παιχνίδι. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έβαλε τα κλάματα, πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο της παραγωγής.

Η αλήθεια για το νέο του τραγούδι μετά την αποχώρησή του

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» υπήρξε η σκέψη εκ μέρους της δισκογραφικής εταιρείας Heaven ν' ακυρώσει την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, με τίτλο «Άστο», καθώς η αρνητική δημοσιότητα που έχει κερδίσει ο Βαλάντης, θεωρούν πως δεν θα βοηθήσει στο να πάει καλά το κομμάτι. 

Τελικώς, όμως, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Μάλιστα, η εταιρεία μέσα από τα social media κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία – προάγγελος του νέου τραγουδιού του Βαλάντη, το οποίο αναμένεται να βγει μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

«Έπαιξαν παιχνίδι πίσω από την πλάτη του»

Μιλώντας στην εκπομπή «Love It», η σύντροφός του δεν έκρυψε ότι στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση του Βαλάντη, λέγοντας πως θα έπρεπε να παραμείνει και να έχει αποχωρήσει ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ενώ στη συνέχεα υποστήριξε πως οι συμπαίκτες του έπαιξαν ένα παιχνίδι πίσω από την πλάτη του.

«Το σχόλιο του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη ακούστηκε ενοχλητικό, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο βαρύ για να ξεκινήσει όλη αυτή η κατάσταση εναντίον του. Όμως η Ευρυδίκη εκμεταλλεύτηκε τη φράση του Βαλάντη προς όφελός της και έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του [...] Ο Βαλάντης είναι ένας έντονος χαρακτήρας. Οι συμπαίκτες του είχαν καταλάβει ότι είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας και επειδή είχαν καταλάβει τα κουμπιά του, ήξεραν πώς να τον φέρουν στα όριά του. Δεν είναι έτσι στην προσωπική του ζωή, δεν κάνει τέτοιες εκρήξεις. Εγώ έβλεπα έναν άλλο άνθρωπο» δήλωσε η Σουζάνα.

Ορέστης Τσανγκ: «Το φετινό Survivor δεν έχει πλάκα»

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Ορέστης Τσανγκ, μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend», εξήγησε τι λείπει από το φετινό Survivor. «Το φετινό Survivor τα έχει όλα, γι' αυτό πάει καλά και στο κομμάτι της τηλεθέασης, αλλά δεν έχει πλάκα. Πέρυσι υπήρχε ο Τριαντάφυλλος, ο Τζέιμς. Είχε πλάκα. Πολλές φορές τρολάρανε τον εαυτό τους και τον απέναντι». 

Ορέστης ΤσανγκριάλιτιαποχώρησηΣΚΑΪΒαλάντηςπαίκτεςειδήσεις τώραSurvivorSurvivor 5