Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Ο οίκος Chanel έκανε τη διαφορά με ένα άλογο
NewsroomΟ γαλλικός οίκος μόδας Chanel πρωτοτύπησε στέλνοντας ένα άλογο να κάνει πασαρέλα στην επίδειξή του Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.
Το ζώο ίππευε η Σαρλότ Κασιράγκι, ανιψιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και δεινή αναβάτρια σε ιππικούς αγώνες με εμπόδια, η οποία είναι επίσης πρέσβειρα της Chanel.
Φορώντας ένα σακάκι Chanel σε μαύρο τουίντ, η Κασιράγκι εμφανίστηκε στην αρχή του σόου να ιππεύει το άλογο κάνοντας αρκετές βόλτες γύρω από την πασαρέλα, η οποία είχε σχεδιαστεί για να μοιάζει με πίστα προπόνησης για άλογα. Τα υπόλοιπα μοντέλα, αυτήν τη φορά πεζή, βγήκαν στην πασαρέλα μετά.
Η επίδειξη στο Γραν Παλέ Εφεμέρ, έναν εκθεσιακό χώρο στο Παρίσι, είχε την υπογραφή της Βιρζινί Βιάρ που ανέλαβε καθήκοντα καλλιτεχνικής διευθύντριας στη Chanel το 2019, μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ.
- Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
- Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
- Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social