Lifestyle|30.01.2022 14:20

Uri Geller: «Είχα υπνωτίσει τον Michael Jackson και τον ρώτησα αν είναι παιδόφιλος - Ήταν πολύ αφελής»

Newsroom

Αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) έκανε σύμφωνα με τη «The Sun» ο διάσημος «μάγος» - γνωστός για το κόλπο του να λυγίζει κουτάλια με το μυαλό (λέει) - Γιούρι Γκέλερ (Uri Geller). Ο 75χρονος Ισραηλινός ταχυδακτυλουργός και μέντιουμ, είχε φιλική σχέση με τον Μάικλ Τζάκσον και ισχυρίζεται ότι πολλές φορές του είχε πει να σταματήσει να λέει σε συνεντεύξεις του ότι κοιμάται με ανήλικα αγόρια στο κρεβάτι του, γιατί είναι... παρεξηγήσιμο. 

Ο Βασιλιάς της ποπ πάντρεψε τον Γιούρι Γκέλερ και οι δύο τους ήταν αρκετά κοντά. Ο Γκέλερ ισχυρίζεται ότι ο κουμπάρος του ήταν εξαιρετικά αφελής, και ότι «είχε μυαλό μικρού παιδιού». Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν πίστεψε ποτέ τις κατηγορίες ότι ο Μάικλ Tζάκσον ήταν παιδόφιλος και προσπάθησε να προειδοποιήσει τον ποπ σταρ να μην μιλάει τόσο... ελεύθερα στα media. «Ήταν πολύ οξυδερκής στον κόσμο του τραγουδιού και της μουσικής, αλλά εντελώς αφελής στην προσωπική του ζωή» είπε ο Γκέλερ.

 

Μάικλ Τζάκσον: Οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο Μάικλ Τζάκσον, ένας από τους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία, δέχτηκε πολλές καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον ανήλικων αγοριών, ισχυρισμούς που πάντα αρνιόταν μέχρι τον θάνατό του, το 2009.

Αφού πλήρωσε στον κατήγορο Τζόρνταν Τσάντλερ περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια σε διακανονισμό το 1993, ο τραγουδιστής του Thriller εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα 10 χρόνια αργότερα, χέρι-χέρι με τον 12χρονο Γκάβιν Αρβίζο να παραδέχεται ότι κοιμόντουσαν μαζί στο ίδιο κρεβάτι.

Αυτή η ομολογία, που έγινε κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Μπασίρ, με τίτλο «Living with Michael Jackson», πυροδότησε μια ποινική δίκη στην Καλιφόρνια, κατά την οποία ο αστέρας της ποπ απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες. Θυμίζουμε ότι ο Μπασίρ ήταν ο δημοσιογράφος που «εξαπάτησε» τη Νταϊάνα στην περίφημη συνέντευξη, όπου η αδικοχαμένη πριγκίπισσα το 1995 δημοσιοποίησε την απιστία του Κάρολου.

Γιούρι Γκέλερ - Ήταν αθώος, τον υπνώτισα και τον ρώτησα αν κακοποιεί παιδιά

Ο Γιούρι Γκέλερ ισχυρίζεται ότι ο ποπ σταρ ήταν αθώος και μάλιστα κάποια στιγμή το ... απέδειξε! Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Γκέλερ υπνώτισε τον Τζάκσον για να τον σταματήσει από το να τρώει junk food. Κατά τη διάρκεια της ύπνωσης - όπου σύμφωνα με τον Γκέλερ δεν μπορεί να πει ψέματα κάποιος - τον ρώτησε αν «άγγιξε ποτέ ένα παιδί με ακατάλληλο τρόπο». «Όχι, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό» απάντησε ο ποπ σταρ.

Το μέντιουμ τότε τον ρώτησε: «Γιατί πλήρωσες στον Τζόντι Τσάντλερ εκατομμύρια δολάρια;». Και σύμφωνα με τον Γιούρι Γκέλερ, ο Μάικλ Τζάκσον απάντησε: «Επειδή δεν άντεχα άλλο αυτή την κατάσταση».

Έλτον Τζον για Μάικλ Τζάκσον: «Το είχε χαμένο - Δεν άντεχε τους ενήλικες»

Στην αυτοβιογραφία του ο Έλτον Τζον έγραφε για τον Τζάκσον: «Γνώριζα τον Μάικλ από τα 13 ή 14 του. Είχε εμφανιστεί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε ένα σόου. Ήταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί. Όμως καθώς περνούσαν τα χρόνια, ξεκίνησε να απομονώνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα, όπως και ο Έλβις Πρίσλεϊ. Ένας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του, τι φάρμακα έπαιρνε. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σκεφτόμουν πως το "καημένο το αγόρι είχε χάσει τα λογικά του". 

 

Ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει. Είχε χαθεί από τον κόσμο, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει», γράφει. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη... μύτη του Τζάκσον, η οποία ήταν τρομερά περίεργη, καλυμμένη με γύψο, ενώ κυκλοφορούσε μακιγιαρισμένος σαν... μανιακός. 

Ποιος είναι ο Γιούρι Γκέλερ

Ο Γκέλερ γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1946 στο Τελ Αβίβ και ισχυρίζεται ότι είναι μακρινός συγγενής του Σίγκμουντ Φρόιντ από την πλευρά της μητέρας του. Σε ηλικία 11 ετών, η οικογένειά του μετακόμισε στη Λευκωσία. Στην ηλικία των 18 ετών, προσχώρησε στην Ταξιαρχία του Ισραηλινού Στρατού, με την οποία υπηρέτησε στον Πόλεμο των Έξι ημερών του 1967 και τραυματίστηκε. Εργάστηκε ως μοντέλο το 1968 και το 1969.

Είναι γνωστός για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις του μέσω αυτών δείχνει τα μαγικά του - όπως το λύγισμα του κουταλιού και άλλες αυταπάτες και ταχυδακτυλουργικά (αν και ο Γκέλερ υποστηρίζει ότι οι δυνάμεις του είναι πραγματικές). Η καριέρα του ως ταχυδακτυλουργός έχει διαρκέσει πάνω από τέσσερις δεκαετίες, με τηλεοπτικές εμφανίσεις σε πολλές χώρες.

Γιούρι Γκέλερκακοποίηση ανηλίκουΜάικλ Τζάκσονειδήσεις τώρακακοποίηση