Πάνος Νάτσης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των «Θεατρικών Σκηνών» - Αναβάλλονται οι παραστάσεις
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τεράστια θλίψη εκφράζει από τη μεριά της η εταιρία παραγωγής θεαμάτων «Θεατρικές Σκηνές» για τον θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη οδηγώντας τη μηχανή του.
Με μια μαύρη εικόνα πένθους, οι «Θεατρικές Σκηνές» ανακοινώνουν ότι οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», σε σκηνοθεσία Γιώργου Καπουτζίδη, όπου έπαιζε ο ηθοποιός, στο θέατρο Ήβη, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.
«Η οικογένεια των «Θεατρικών Σκηνών», με τεράστια θλίψη αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο μας συνεργάτη Πάνο Νάτση, που έχασε τη ζωή του, τόσο πρόωρα, σε τροχαίο δυστύχημα. Οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!», στο θέατρο ΗΒΗ, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας» ήταν η ανάρτηση για την τελευταία παράσταση στην οποία συμμετείχε ο Πάνος Νάτσης.
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



