Lifestyle|31.01.2022 12:15

Πάνος Νάτσης: Με δάκρυα μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον θάνατο του ηθοποιού - Απαρηγόρητοι φίλοι και συνεργάτες

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Instagram
NDP
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 31χρονος ηθοποιός Πάνος Νάτσης, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η μηχανή του ηθοποιού συγκρούστηκε το πρωί της Κυριακής (30/1) με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού κινούνταν στην οδό Δεληγιώργη ενώ ο νεαρός ηθοποιός κατέβαινε την οδό Κεραμεικού. Ο Πάνος Νάτσης εκτοξεύτηκε στο κράσπεδο, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο. 

Πριν συμβεί το μοιραίο τροχαίο, ο Πάνος Νάτσης είχε βρεθεί στο σπίτι της φίλης του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με παρέα τα γενέθλιά της. Ένας από τους ανθρώπους που διασκέδασε μαζί του ήταν και ο Γιώργος Καπουτζίδης, σκηνοθέτης της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!», στην οποία συμμετείχε ο Πάνος Νάτσης. Ο ηθοποιός ήταν και πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Γιώργος Καπουτζίδης για τον θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση

Με δάκρυα στα μάτια, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για πρώτη φορά για την απώλεια του Πάνου Νάτση το βράδυ της Κυριακής (30/01), μιλώντας στο κοινό που βρέθηκε στο θέατρο Ήβη για να παρακολουθήσει την παράσταση «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» με την Κατερίνα Βρανά.

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Καπουτζίδης, συγκινώντας τους παρευρισκόμενους.

Πάνος Νάτσης - Απαρηγόρητοι φίλοι και συνεργάτες του 

Ο θάνατος του Πάνου Νάτση βύθισε σε θλίψη τους συναδέλφους του. όλοι έχουν να που έναν καλό λόγο για τον ηθοποιό που ήταν πάντοτε χαμογελαστός. Στην εκπομπή «Open Weekend» η Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε για το χαμό του Πάνου Νάτση λέγοντας χαρακτηριστικά «Το παιδί αυτό ήταν ένα αστέρι, ακόμα δεν θέλω να το πιστέψω. Είχε ποιότητα, ήθος, ταλέντο. Δουλέψαμε στον "Αστέρα ραχούλας" πάρα πολύ καλά. Ένα ακομπλεξάριστο ευγενικό παιδί. Ήταν αστέρι». 

Συγκλονισμένη μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου (29/1) η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον ηθοποιό στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του». Η ηθοποιός με αναφιλητά μίλησε για τον χαρακτήρα του Πάνου Νάτση το χιούμορ του και το ταλέντο του.

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» (31/1) αναφέρθηκαν σχόλια γνωστών ηθοποιών για τον χαμό του Πάνου. Η Ευαγγελία Μουμούρη είπε: «Δεν ξέρω τι να σας πω. Θέλω μόνο να πω ότι όσοι έχουν γνωρίσει αυτό το φως αυτό του παιδιού... είναι ένα φωτεινό παιδί είναι ένα φωτεινό πλάσμα, έχω χάσει τα λόγια μου, έχω χάσει τα πόδια μου». «Κρίμα, πάντα ευδιάθετος και πάντα χαμογελαστός, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, πλακατζής. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω, ο Θεός έψαχνε καλή παρέα μάλλον. Εκεί στον παράδεισο» είπε ο Αντώνης Βλοντάκης.

«Δεν ξύπνησε ένα ωραίο πρωινό για την οικογένεια του θεάτρου, είναι πολύ σοκαριστικό όλο αυτό. Ο Πάνος τα κατάφερε να μας κλείσει την καρδιά για πρώτη φορά. Γιατί αυτό που έχεις να θυμάσαι από τον Πάνο είναι μόνο ένα χαμόγελο, μία αισιοδοξία, ένα φως ολόκληρος, όπου κι αν βρισκόταν» είπε ο Θανάσης Αλευράς. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης επίσης σοκαρισμένος είπε: «Έχω πάθει σοκ, ένας υπέροχος άνθρωπος είναι εξαιρετικό παλικάρι. Τι να πω στους γονείς, ο Θεός μαζί τους». Η Ελισάβετ Μουτάφη είπε: «Ένα υπέροχο πλάσμα, υπέροχος ηθοποιός».

Η Ταμίλα Κουλίεβα είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»: «Έφυγε πολύ αναπάντεχα και πολύ ξαφνικά ένας νέος άνθρωπος, καλός συνάδελφος, ένα χαμογελαστό παιδί, με χιούμορ, με μεσότητα, με ευγένεια, με πολλά όνειρα. Τώρα έρχονται στη μνήμη διάφορες στιγμές, διάφορα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα και τα θυμάμαι μέσα από το πρίσμα "ποτέ ξανά"».

Σοκαρισμένη και η σύντροφος του Πάνου Νάτση 

Ο Λευτέρης Πανταζής έμαθε την είδηση από τη σύντροφο του ηθοποιού, την Διονυσία, η οποία είναι απαρηγόρητη μετά τον χαμό του Πάνου Νάτση. «Το έμαθα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Τα παιδιά ετοιμάζονταν να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι και να παντρευτούν μέσα στο 2022. Έκλαιγε, τη φώναξαν για αναγνώριση στο νοσοκομείο. Κρίμα, κρίμα, κρίμα…», είπε ο τραγουδιστής.

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου ανέβασε σε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα ερωτικό μονόπρακτο της Αγγλίδας Sarah Kane, με τίτλο «Λαχταρώ» (Crave).

Από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ έγινε πολύ γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από την καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Όσον αφορά στον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie».

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη. Η είδηση του τραγικού θανάτου του, σκόρπισε την θλίψη στον χώρο του θεάματος καθώς ο 31χρονος θεωρούταν ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ηθοποιούς. Ανάρτηση έκανε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έγραψε: «Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζίδη στην νέα σειρά ΣΕΡΡΕΣ και στο θέατρο ΗΒΗ... Αδύνατον ΝΑ δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο. Πόσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε. Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Πάνος Νάτσης είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα,  «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην τελευταία του συνέντευξη. Τότε είχε αναφερθεί στη σειρά «Σέρρες», τη θεατρική παράσταση και την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός είχε πει ότι είχε σκεφτεί να κάνει οικογένεια, και ότι τον απασχολούσε πώς θα μεγαλώσει σωστά ένα παιδί. Στην ίδια εκπομπή είχε πει ότι δεν θα πήγαινε σε ριάλιτι ή σε παιχνίδι επιβίωσης. Αναφορικά με ρόλους που θα ήθελε να ερμηνεύσει, ο ηθοποιός είχε αναφέρει ότι θα ήθελε κάποια στιγμή ήταν ο «Στάνλεϊ Κοβάλσκι» στο «Λεωφορείο ο Πόθος» και ο «Έντουαρντ» από τον Βασιλιά Λιρ.

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των «Θεατρικών Σκηνών» - Αναβάλλονται οι παραστάσεις

Τεράστια θλίψη εκφράζει από τη μεριά της η εταιρία παραγωγής θεαμάτων «Θεατρικές Σκηνές» για τον θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη οδηγώντας τη μηχανή του. Με μια μαύρη εικόνα πένθους, οι «Θεατρικές Σκηνές» ανακοινώνουν ότι οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», σε σκηνοθεσία Γιώργου Καπουτζίδη, όπου έπαιζε ο ηθοποιός, στο θέατρο Ήβη, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

«Η οικογένεια των «Θεατρικών Σκηνών», με τεράστια θλίψη αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο μας συνεργάτη Πάνο Νάτση, που έχασε τη ζωή του, τόσο πρόωρα, σε τροχαίο δυστύχημα. Οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!», στο θέατρο ΗΒΗ, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας» ήταν η ανάρτηση για την τελευταία παράσταση στην οποία συμμετείχε ο Πάνος Νάτσης.

Γιώργος Καπουτζίδηςθάνατοςτροχαίοηθοποιόςειδήσεις τώραΠάνος Νάτσης