• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πρώτη και καλύτερη η Εθνική πόλο: Κυριάρχησε της Ιταλίας, πέρασε στην τετράδα και βλέπει μετάλλιο!Φωτιά στο Κάτω Χαλάνδρι: Στάχτη έγινε το διαμέρισμα - Ένας άνδρας απεγκλωβίστηκεΑποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενώνΔημοσκόπηση Opinion Poll: Άνετη πρωτιά της ΝΔ - Ποια η «δεξαμένη» ψηφοφόρων για το κόμμα Καρυστιανού
δημοφιλές τώρα: Κλειστά σχολεία την Τρίτη 20 Ιανουαρίου λόγω κακοκαιρίας - Αναλυτικά η λίστα
Homepage ┋   Πολιτισμός   ┋   29.01.2022 14:56 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πάνος Νάτσης - Από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Πάνος Νάτσης: Ποιος ήταν ο ηθοποιός που «έφυγε» σε τροχαίο - Η τελευταία συνέντευξη και οι ρόλοι που ήθελε να ερμηνεύσει

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του 31χρονου ηθοποιού Πάνου Νάτση, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε τα ξημερώματα (6:30) του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.  Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού όταν η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος ηθοποιός συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο Πάνος Νάτσης να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Πάνος Νάτσης - Από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ έγινε πολύ γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από την καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Όσον αφορά στον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie».

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη. Η είδηση του τραγικού θανάτου του, σκόρπισε την θλίψη στον χώρο του θεάματος καθώς ο 31χρονος θεωρούταν ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ηθοποιούς. Ανάρτηση έκανε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έγραψε: «Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζίδη στην νέα σειρά ΣΕΡΡΕΣ και στο θέατρο ΗΒΗ... Αδύνατον ΝΑ δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο. Πόσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε. Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Πάνος Νάτσης είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην τελευταία του συνέντευξη. Τότε είχε αναφερθεί στη σειρά «Σέρρες», τη θεατρική παράσταση και την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός είχε πει ότι είχε σκεφτεί να κάνει οικογένεια, και ότι τον απασχολούσε πώς θα μεγαλώσει σωστά ένα παιδί. Στην ίδια εκπομπή είχε πει ότι δεν θα πήγαινε σε ριάλιτι ή σε παιχνίδι επιβίωσης. Αναφορικά με ρόλους που θα ήθελε να ερμηνεύσει, ο ηθοποιός είχε αναφέρει ότι θα ήθελε κάποια στιγμή  ήταν ο «Κοβάλσκι» στο «Λεωφορείο ο Πόθος» και ο «Έντουαρντ» από τον Βασιλιά Λιρ. 

Συγκλονισμένη μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου (29/1) η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον ηθοποιό στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του». Η ηθοποιός με αναφιλητά μίλησε για τον χαρακτήρα του Πάνου Νάτση το χιούμορ του και το ταλέντο του.

Διαβάστε ακόμη

Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν

Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα

Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών

Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • θάνατος
  • Πάνος Νάτσης
  • ηθοποιός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr