Lifestyle|02.02.2022 10:37

«Ο στόχος πάνω από όλα» λέει η Gisele για τον Tom Brady - Αποσύρθηκε ο θρυλικός παίκτης του NFL

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Στις 29 Ιανουαρίου το ESPN δημοσίευσε την είδηση της αποχώρησης του 44χρονου Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) από την ενεργό δράση και όλος ο πλανήτης αποχαιρέτησε τον σπουδαίο παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Πρώτη από όλους η σύζυγός του Ζιζέλ (Gisele Bundchen). Το τοπ μόντελ από τη Βραζιλία έχει αποσυρθεί από τις πασαρέλες από το 2015 και περίμενε και την... απόσυρση του συζύγου της, που ήρθε τελικά 7 χρόνια μετά.

Ο Μπρέιντι είναι παντρεμένος από το 2009 (26/2) με τη Ζιζέλ Μπούντχεν και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Την γνώρισε όταν ήταν 28 ετών και την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Βέβαια και η ίδια θα δηλώσει μετά από χρόνια πως την κέρδισε το χαμόγελό του: «Μόλις τον είδα, χαμογέλασε και σκέφτηκα: Είναι το πιο όμορφο, χαρισματικό χαμόγελο που έχω δει ποτέ μου!». Παρά τις συχνές φήμες ότι το ζευγάρι περνάει κρίση, στα social media η Ζιζέλ ποστάρει συχνά στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ο Μπρέιντι ανακοίνωσε την απόσυρση του μ' ένα λιτό μήνυμα στo Twitter, ενώ και η Ζιζέλ πόσταρε στο Instagram αναμνήσεις από τα 15 χρόνια κοινής πορείας στη ζωή. Στο μήνυμα της ανάρτησης η Ζιζέλ αναφέρει ότι τον θαυμάζει απεριόριστα για τα όσα έχει καταφέρει και τη δύναμη που έχει επιδείξει τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά στην αθλητική του πορεία.

«Είσαι ο πιο αφοσιωμένος, συγκεντρωμένος και νοητικά δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίζει ποτέ. Δεν παραπονέθηκες ούτε μία φορά σε όλα αυτά τα χρόνια για τα τραύματα, τις μελανιές και τον πόνο που έχεις βιώσει. Απλά συνέχιζες να συγκεντρώνεσαι στον στόχο να βγεις εκεί έξω και να είσαι ο καλύτερος αρχηγός για όλους τους συμπαίκτες σου... Το να σε βλέπω να δουλεύεις τόσο σκληρά στην καριέρα σου στο ποδόσφαιρο να βλέπω αυτή την αφοσίωση που βάζεις σε κάθε νέο βήμα είναι πραγματική έμπνευση. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να καταφέρεις!» έγραψε το τοπ μόντελ για τον σύζυγό της.

 Η «χρυσή» πορεία του Τομ Μπρέιντι

Ο Τομ Μπρέιντι είναι κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου και ένας από τους πλέον δημοφιλείς και αναγνωρίσιμους αθλητές στις ΗΠΑ. Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, σε ηλικία 44 ετών και βάζει έτσι τέλος σε μία καριέρα που ξεκίνησε με την επιλογή του στο Νο 199 (!) του ντραφτ του NFL το 2000 και συνεχίστηκε με την κατάκτηση επτά πρωταθλημάτων, πέντε βραβεία MVP του Super Bowl (τελικός), τρία βραβεία MVP του πρωταθλήματος και αναρίθμητες ακόμη διακρίσεις.

 

Ο Μπρέιντι, ο οποίος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, επιλέχθηκε το 2000 στον 6ο γύρο του ντραφτ από τους Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς, όπου μόλις στη δεύτερη χρονιά του (2001) καθιερώθηκε ως βασικός quarterback και οδήγησε την ομάδα της Βοστώνης στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο ίδιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Super Bowl.

Ακολούθησαν ακόμη πέντε πρωταθλήματα (2003, 2004, 2014, 2016, 2018) και άλλοι τρεις χαμένοι τελικοί ως το 2020, όταν και αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Πάτριοτς στο τέλος του συμβολαίου του. Αν και αρκετοί πίστεψαν ότι θα σταματήσει, ο 42χρονος τότε Μπρέιντι μετακόμισε στη Φλόριντα και τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς, τους οποίους οδήγησε στην πρώτη του σεζόν στην κατάκτηση του τίτλου, με τον ίδιο να κερδίζει και πάλι το βραβείο του MVP.

 

Τη φετινή χρονιά οι Μπακανίερς αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο των πλέι οφ και η ήττα από τους Λος Αντζελες Ραμς αποδείχθηκε το «κύκνειο άσμα» στην καριέρα του κορυφαίου της ιστορίας του NFL.

Τομ ΜπρέιντιNFLειδήσειςΖιζέλ Μπούντχεν