Lifestyle|11.02.2022 13:45

Γιώργος Καπουτζίδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πάνο Νάτση - «Είμαστε εδώ γιατί η αγάπη συνεχίζεται»

Newsroom

Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος αντικαθιστεί τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του». Ο άτυχος ηθοποιός λόγω του φόβου του για τον κορονοϊό, είχε πει στον κολλητό του φίλο να μάθει τον ρόλο του, για την περίπτωση που εάν νοσούσε να τον αντικαθιστούσε στην παράσταση.

Ύστερα από κοινή απόφαση παραγωγής και συντελεστών, το έργο θα συνεχιστεί στο θέατρο ΗΒΗ, εις μνήμην του ηθοποιού Πάνου Νάτση, τον οποίο όλοι αποχαιρέτησαν με τεράστια θλίψη, μετά την τόσο πρόωρη και αιφνίδια απώλειά του. Η Μαριλού Κατσαφάδου, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, η Ανθή Σαββάκη, ο Γιώργος Σαββίδης, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και ο Αποστόλης Ψαρρός, μαζί με την πάντα διαχρονική Κατιάνα Μπαλανίκα, ανέβηκαν χθες (10/2) και πάλι στη σκηνή για να μας χαρίσουν ξανά το γέλιο και την αισιοδοξία που όλοι χρειαζόμαστε, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

 

«Είμαστε εδώ! Γιατί η αγάπη συνεχίζεται! Αγάπη για τον Πάνο, αγάπη για όλα όσα ζήσαμε, αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Εύθυμη που μας ένωσε ξανά! Και ευχαριστούμε και όλους εσάς που ήρθατε χθες. Μας δώσατε απίστευτη δύναμη να συνεχίσουμε! Και συνεχίζουμε! Από σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί σας!» έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram για την επανέναρξη των παραστάσεων.

παράστασηΓιώργος Καπουτζίδηςειδήσεις τώραΠάνος Νάτσης