Σε ένα δωμάτιο με τη Madonna: Έτσι ξεκίνησε η ποπ σταρ τις ακροάσεις για την ταινία με θέμα τη ζωή της
NewsroomΗ Μαντόνα (Madonna) αποκάλυψε ότι η διαδικασία των ακροάσεων για την επερχόμενη ταινία με θέμα τη ζωή της είναι σε εξέλιξη. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός επιβεβαίωσε το 2020 ότι συν-σκηνοθετεί και συνυπογράφει το σενάριο της ταινίας και αργότερα περιέγραψε το πρότζεκτ ως «αυτοβιογραφία με εικόνες».
Τον περασμένο Οκτώβριο ανακοίνωσε ότι το σενάριο για τη βιογραφική ταινία είχε «σχεδόν τελειώσει» και τώρα επιβεβαίωσε ότι οι οντισιόν είναι σε εξέλιξη. «Οι ακροάσεις για την ταινία μου είναι μια σουρεαλιστική εμπειρία» έγραψε στη λεζάντα βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram. «Αλλά απολαμβάνω να χορεύω με Κλασικά!!».
Η τραγουδίστρια στο βίντεο εμφανίζεται να χορεύει το τραγούδι της «Burning Up», το οποίο κυκλοφόρησε το 1983. Η Madonna υπονόησε τον περασμένο μήνα ότι η ηθοποιός του φιλμ «Uncut Gems» Τζούλια Φοξ μπορεί να συμμετάσχει στην ταινία. Συνέδεσε επίσης την ηθοποιό, Φλόρενς Πιου. «Είναι σίγουρα ψηλά στη λίστα, αν θέλει» δήλωσε η Madonna στο AP.
- Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
- Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση - Ποιες συναντήσεις δρομολογούνται στη «γειτονιά»
- Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
- Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα