Lifestyle|24.02.2022 13:30

Jennifer Lawrence: Έγινε μαμά για πρώτη φορά

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας «πλέει» η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence), καθώς έγινε μαμά για πρώτη φορά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΤΜΖ, η ηθοποιός έφερε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κουκ Μαρόνεϊ (Cooke Maroney). Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ακριβής ημερομηνία που η ηθοποιός γέννησε ούτε και το φύλο του παιδιού.

Οι φήμες ότι η Τζένιφερ Λόρενς ήταν έγκυος ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα. Η 31χρονη ηθοποιός και ο Κουκ Μαρόνεϊ παντρεύτηκαν το 2019 στο Rhode Island. Η Page Six ήταν η πρώτη που επιβεβαίωσε τη σχέση του ζευγαριού, ενώ φαίνεται πως η προξενήτρα ήταν η κολλητή της ηθοποιού, Laura Simpson.

Μιλώντας για τον σύζυγό της τον Ιούνιο του 2019 στο podcast «Naked with Catt Sadler», η Λόρενς τον περιέγραψε ως τον καλύτερο άνθρωπο που έχει γνωρίζει και τόνισε πως θεωρεί τιμή της που έγινε μία Μαρόνεϊ. Πηγές από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν στο περιοδικό «People» ότι η ηθοποιός ήθελε να κάνει οικογένεια εδώ και καιρό και τελικά βρήκε τον κατάλληλο σύντροφο για να κάνει παιδιά.

παιδίΤζένιφερ Λόρενςηθοποιόςειδήσεις τώραμητέρα