Φιλαράκια: Το αγαπημένο φλερτ της Μόνικα- Τι αποκαλύπτει η ηθοποιός
NewsroomΗ Κόρτνεϊ Κοξ από τη δημοφιλή σειρά «Φιλαράκια» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Hot Ones, από την οποία έχουν περάσει αρκετές διασημότητες του Χόλιγουντ. Στην εν λόγω εκπομπή, οι καλεσμένοι κάθονται στο τραπέζι των πιο καυτών ερωτήσεων, τρώγοντας καυτές φτερούγες κοτόπουλου.
Εκεί βρέθηκε και η Κοξ, η οποία κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση, σχετικά με το αγαπημένο της φλερτ, που είχε η Μόνικα στη σειρά.
Εκτός από τον Μάθιου Πέρι ως Τσάντλερ, με τον οποίο κατέληξε, η Μόνικα είχε βγει κάποια ραντεβού και με άλλους, τους οποίους υποδύονταν οι Τομ Σέλεκ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζον Φαβρό και Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ.
Στη ερώτηση η ηθοποιός απάντησε: «Λοιπόν, ο Τομ Σέλεκ ήταν ο πιο ωραίος και ο πιο ψηλός. Ο Τζον φαβρό είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης αν και τότε δεν σκηνοθετούσε».
Υπενθυμίζεται, ότι ο Σέλεκ, ενσάρκωσε τον ρόλο του Ρίτσαρντ, του γιατρού που ήταν φίλος του πατέρα της Μόνικα και του Ρος.
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
- Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»