Lifestyle|16.03.2022 07:45

Elon Musk: Ο χωρισμός με την Grimes, η πρόκληση στον Πούτιν και η τρανς ακτιβίστρια

Newsroom

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της συνέντευξής της στο Vanity Fair, η Grimes ανακοίνωσε πως χώρισε ξανά με τον  Έλον Μασκ (Elon Musk). Η εκκεντρική μουσικός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο γνωστό περιοδικό και ανακοίνωσε - περίπου κατά λάθος - και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της με τον επιχειρηματία, αλλά και την επανασύνδεσή τους.

Η 33χρονη τραγουδίστρια από το Βανκούβερ και ο Έλον Μασκ έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι που είναι 22 μηνών και τον περασμένο Δεκέμβριο η οικογένειά τους μεγάλωσε, καθώς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, μέσω παρένθετης μητέρας. Ο δισεκατομμυριούχος και η Κλερ Μπουσέ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας της ηλεκτρονικής synth και art ποπ μουσικής, έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Μάιο του 2018 στο Met Gala, μετά τον... χωρισμό του Μασκ με την Άμπερ Χερντ.

Όλα έδειχναν ότι το ζευγάρι Grimes-Μασκ ήταν και πάλι μαζί, όταν ένα νέο tweet ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, η καλλιτέχνιδα έγραψε: «Εγώ και ο E έχουμε χωρίσει από όταν δημιουργήθηκε αυτό το άρθρο, όμως είναι ο καλύτερός μου φίλος, ο έρωτας της ζωή μου και η ζωή μου και η τέχνη μου είναι αφιερωμένες τώρα στην αποστολή του. Νομίζω ο Devin πάντως έγραψε αυτό το κομμάτι της ιστορίας πολύ καλά».

Την ίδια στιγμή, τα νέα για ένα νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωη της Grimes έκαναν το Twitter να πάρει φωτιά! Διεθνή δημοσιεύματα θέλουν την Grimes να έχει σοβαρή σχέση με την τρανς ακτιβίστρια Τσέλσι Μάνινγκ, χωρίς όμως προς το παρόν να έχει υπάρξει τίποτα περισσότερο από ... φήμες!

Πηγή αποκαλύπτει στο Page Six ότι οι δύο γυναίκες ζουν κάτω από την ίδια στέγη στο Όστιν, αλλά η Μάνινγκ έχει κρατήσει και το διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν. Η Τσέλσι Μάνινγκ - γεννημένη ως Μπράντλεϊ Έντουαρντ Μάνινγκ στις 17 Δεκεμβρίου του 1987 - είχε εκτίσει 7 χρόνια στη φυλακή, καθώς διέρρευσε 700.000 απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού στρατού στον ιστότοπο WikiLeaks, αφού ολοκλήρωσε τη θητεία της στο Ιράκ. Είχε καταδικαστεί σε 35 χρόνια φυλακή αλλά επί προεδρίας Ομπάμα μειώθηκε η ποινή της - έχοντας κάνει και πολλές απόπειρες αυτοκτονίας. Το 2013 προχώρησε σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου και άλλαξε όνομα σε Τσέλσι Μάνινγκ.

 

 

Ο 'Ελον Μασκ προκαλεί τον Πούτιν σε μονομαχία

Εντωμεταξύ, ο Έλον Μασκ έχει σοβαρότερα... πράγματα να κάνει! Με μια ανάρτησή του στο Twitter, κάλεσε σε μονομαχία τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον νικητή να... κερδίζει την Ουκρανία. «Με το παρόν προκαλώ τον Βλαντίμιρ Πούτιν σε μονομαχία. Το διακύβευμα είναι Ουκρανία» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Μασκ.

Ο ιδιοκτήτης της Τέσλα και της SpaceX, έχει βοηθήσει ήδη την Ουκρανία στέλνοντας δορυφόρους της Starlink αλλά και λογισμικά, ώστε να παρέχει δωρεάν Διαδίκτυο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που η χώρα δέχεται επίθεση από την Ρωσία.

Έλον ΜασκΒλαντίμιρ Πούτινχωρισμόςειδήσεις τώρα