Lifestyle|19.03.2022 13:55

Φοίβος Παπαδάκης: Ποιος είναι ο 30χρονος γιος του γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Παπαδάκη

Newsroom

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο project του Open. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού το μαγκαζίνο «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 14.00. 

Τη Μάριον Μιχελιδάκη θα πλαισιώσουν η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Γιάννης Μπούτος, ο Αλέξανδρος Κλώσσας και ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Όλος ο κόσμος σε ένα μεσημέρι, σε μια εκπομπή όπου δεν υπάρχουν στεγανά. Η καλύτερη πλευρά της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης στα έμπειρα χέρια της Μάριον Μιχελιδάκη που καταφέρνει πάντα να βάζει την υπογραφή της σε εκπομπές με πλούσιο και πολυθεματικό περιεχόμενο με έναν ψύχραιμο και διεισδυτικό τρόπο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

 Φοίβος Παπαδάκης

Ο Φοίβος Παπαδάκης είναι ο μεγαλύτερος από τους δύο γιους του Γιώργου Παπαδάκη και της συζύγου του, Τίνας Παπαδέλη. Ο 30χρονος έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι έχει ξεκινήσει την πορεία του στη δημοσιογραφία από την εποχή που τελείωσε το σχολείο, ενώ σήμερα είναι επικεφαλής ενημερωτικού site. 

Ο 30χρονος εμφανίστηκε πρώτης φορά ως καλεσμένος σχολιαστής στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 τον Αύγουστο του 2021. Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο νεαρός δημοσιογράφος δεν κρύβει το γεγονός ότι έχει βρει την προσωπική του ευτυχία στο πρόσωπο της Αλίκης Μαρίας Νούση, με την οποία μοιράζεται συχνά κοινά στιγμιότυπα στο Instagram.

Ακολουθούν κάποιες σχετικές αναρτήσεις

 

 

 

 

 

 

OPENγιοςinstagramεκπομπήΓιώργος Παπαδάκης