Lifestyle|30.03.2022 11:30

Αρετή Κοσμίδου: Μαμά για πρώτη φορά η πρώην φιναλίστ του «The Voice» - Αυτός είναι ο σύντροφός της

Newsroom

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Αρετή Κοσμίδου ή αλλιώς το κορίτσι που μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice». Η νεαρή τραγουδίστρια, που είχε λάβει μέρος στον πρώτο κύκλο του γνωστού μουσικού ριάλιτι που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 πίσω στο 2014, είχε εντυπωσιάσει και γίνει ιδιαιτέρως γνωστή και αγαπητή στο κοινό στην τρυφερή ηλικία των 16 μόλις ετών.

 

Εκείνη την εποχή, για όσους θυμούνται, είχε φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο στο ριάλιτι με την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη ή απλώς Stavento. Ειδικότερα, η 16χρονη τότε κοπέλα, είχε φτάσει στη δεύτερη θέση με την πρώτη θέση να κατακτά το 2014 η Μαρία Ελένη Κυριάκου

 

Οκτώ χρόνια μετά, και τα δεδομένα για την 24χρονη τραγουδίστρια έχουν αλλάξει. Πλέον, η νεαρή γυναίκα ζει στην τοποθεσία Λονδίνο μαζί με τον σύντροφό της με τον οποίο μοιράζεται πολύ συχνά πλάνα στα social media. Μάλιστα, όπως είδαμε και σε σχετικό post, το ζευγάρι υποδέχθηκε και τον πρώτο καρπό του έρωτά του. Η περήφανη μαμά και ερωτευμένη γυναίκα, μοιράστηκε κάποια τρυφερά πλάνα της νέας της ζωής μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθεί η ανάρτηση της 24χρονης τραγουδίστριας

 

σύζυγοςειδήσεις τώρασύντροφοςΑρετή Κοσμίδουγέννησε