Lifestyle|03.04.2022 15:00

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν της έδωσα τον ρόλο και μετά είπε ότι της την "έπεσα"»

Newsroom

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος το πρωί της Κυριακής (3/4) όπου και παραχώρησε μία από τις σπανιότατες συνεντεύξεις του. Ο ηθοποιός και επί σειρά ετών παρουσιαστής του «Στην Υγειά μας», μίλησε για τους θρυλικούς «Απαράδεκτους», τη Δήμητρα Παπαδοπούλου με την οποία έγραψαν ιστορία ως τηλεοπτικό ζευγάρι στην εν λόγω σειρά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις καταγγελίες που έγιναν και εξακολουθούν να γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, σε αυτό το θέμα κατέθεσε και μία προσωπική του εμπειρία όταν πριν από χρόνια συνάδελφός του ισχυρίστηκε ότι «της την έπεσε» επειδή δεν πήρε το ρόλο.  

Ειδικότερα:

«Κάποτε έκανα μια οντισιόν, έψαχνα μια κοπέλα για ένα ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες, τους είχα κλείσει ραντεβού σε διαφορετική ώρα. Επίτηδες, επειδή τα προσέχω αυτά, το έκανα στο σπίτι της μητέρας μου, με τη μητέρα μου παρούσα. Της είπα να μη φύγει, απλά ήταν σε έναν άλλο χώρο και δήθεν μας έφερνε καφέδες κ.λπ., για να είναι παρούσα», είπε ο ηθοποιός και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μία κοπέλα που δεν την πήρα, πήγε και είπε “μου την έπεσε και γι’ αυτό δεν πήγα” για να μην πει στους φίλους της ότι “δεν του άρεσα σαν ηθοποιός”».

Τη σκυτάλη της κουβέντας πήραν οι τις φιλίες του από το χώρο της τηλεόρασης, που όπως παραδέχθηκε «είναι λίγες» ενώ σε ερώτηση για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τη μεταξύ τους σχέση είπε «Αδέρφια είμαστε» αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά μαζί της. 

Αναφορικά με τους θρυλικούς «Απαράδεκτους», ο ηθοποιός είπε: «Καταλάβαμε ότι ήταν κάτι που άρεσε γιατί μετά από κάμποσο καιρό που κυκλοφορούσαμε στον δρόμο το βλέπαμε ότι συμβαίνει. Με τα χρόνια καταλάβαμε τι σημαίνει το γράψιμο της Δήμητρας, γιατί μετά κατάλαβα ότι δεν γράφει απλώς αστεία αλλά έχει ένα σκεπτικό πίσω από τα πράγματα».

Ακολουθεί το βίντεο

Σίσσυ ΧρηστίδουΣπύρος Παπαδόπουλοςειδήσεις τώρασυνέντευξηMeToo