Lifestyle|04.04.2022 12:00

Ελεονώρα Μελέτη: Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο αγαπημένο μέλος της οικογένειάς της

Newsroom

Μία δυσάρεστη περιπέτεια, με αίσιο ευτυχώς τέλος, έζησε η Ελεονώρα Μελέτη την περασμένη Παρασκευή (1/4). Ειδικότερα, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως η γιαγιά της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Με αισιοδοξία και χιούμορ, θέλησε να μοιραστεί τις στιγμές που πέρασαν μαζί και τα λόγια που αντάλλαξαν. Λόγια που κρύβουν μεγάλη αξία και σεβασμό για τους υπερήλικες.

Το υπέροχο κείμενό της το οποίο αναρτήθηκε στο Instagram

«Τη βλέπεις τη γιαγιά ε? 89 ετών σήμερα… τη Παρασκευή εισήχθη εσπευσμένα στο @metropolitanhospital_ γιατί έσπασε το ισχίο της. Βέβαια μη φαντάζεστε καμιά γριούλα κατάκοπη να σκάει μύτη… η γιαγιά εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με λεοπάρ ρόμπα, κόκκινο μακρύ νύχι κ κοσμήματα. Όπως δηλ ήταν στο σπίτι της την ώρα που έπεσε. Μέχρι να χειρουργηθεί είχε απλά κλέψει τις εντυπώσεις. "Γιαγιά, θα σου κάνουν καρδιογράφημα" της λέω… δε πιστεύω να σαι ερωτευμένη κ να φανεί γιατί θα χτυπάει η καρδιά σου δυνατααα τα τα τα" …πάρτη κάτω από τα γέλια. Με ρώτησε τι έχει, τίποτα της λέω! "Να κάνεις το σταυρό σου που σου κλήρωσε το "πέσιμο" γιατί από το άλλο δε γλιτώνει κανείς!". Δως της να κακαρίζει στα επείγοντα. "Μιας κ είσαι εδώ όμως μήπως μπούμε για ένα τραβηγματάκι?" Τη ρωτάω… "Όχι μου λέει, εγώ θέλω να μαι φυσική"… (πάρε να χεις). "Γιαγιά έχω κάνει casting τους νοσηλευτές, να χεις τους πιο κούκλους!" Της λέω… "Μπα σε καλό, τι να τους κάνω… στην ηλικία μου τους βαριέσαι τους αντρες…" ( να κ τα μυστικά της ζωής). Όλα καλά πήγαν! Χάρη στο κο Χρήστο Θέο, το χειρουργείο πήγε περίφημα κ η γιαγιά αύριο θα φύγει για σπίτι! Ευχαριστούμε θερμά το γιατρό μας κο Θέο, το @metropolitanhospital_ για φροντίδα κ όλο το ευγενέστατο προσωπικό. Η μόνη ανησυχία της γιαγιάς ήταν μη της βγάλουν τα κοσμήματά της την ώρα του χειρουργείου. Αν της βγάζανε το οξυγόνο δεν την πολύ έκαιγε… τα δαχτυλίδια της ήθελε… Κατά τα άλλα αν δεν είχα κ τη κουμπαρά @poulopom_ να λύνει κ να δένει δεν ξέρω τι θα έκανα. Αυτό το κορίτσι… αχ αυτό το κορίτσι. Βέβαια η νύχτα δε τελείωσε σωστά γιατί εκεί στη γειτονιά τα σουβλάκια αργούν πάνω από μια ώρα κ αυτό είναι πλήγμα για τη περιοχή. Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε!!!».

Ακολουθεί η ανάρτηση:

 

Η Ελεονώρα Μελέτη για τη γιαγιά της που πάσχει από άνοια 

Πριν από λίγο καιρό, η Ελεονώρα Μελέτη ανάρτησε μια φωτογραφία της γιαγιάς της στην οποία μας σύστησε την όμορφη ηλικιωμένη και περιποιημένη κυρία γυναίκα αποκαλύπτοντας την πάθησή της. Η παρουσιάστρια, έγραψε τότε για τη φθορά του χρόνου, την άνοια αλλά και την αξιοπρέπεια.

«Αυτή είναι η γιαγιούλα μου. Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο. Η γιαγιά μου πάσχει από άνοια. Δεν έχει καταλάβει τα τελευταία χρόνια πως ζούμε μια πανδημία, αλλά θυμάται τι φορούσε ο παππούς μου στο πρώτο τους ραντεβού κ από που ψώνιζε υφάσματα στον Πειραιά όταν ήταν νέα. Με βλέπει λέει στο Πρωινό Καφέ , στον Αντ1, (με έβλεπε εκεί ακόμα κ όταν έκανα τα «μεσάνυχτα»,) αλλά ρωτάει πάντα τι κάνει ο Θοδωρής κ η Αλεξάνδρα. Της πήγα τις προάλλες το βιβλίο μου! Συγκινήθηκε, χωρίς όμως να καταλάβω αν νόμιζε πως ήμουν στο εξώφυλλο κάπου περιοδικού ή αν όντως ήξερε πως αυτό που κρατάει στα χέρια της το έχω γράψει εγώ. Δεν θα το διαβάσει ποτέ. Καμαρώνει όμως. Το φιλάει. Είναι τρομακτική η φθορά που μπορεί φέρνει ο χρόνος στον άνθρωπο. Τρομακτική. Κ παρά αυτή τη φθορά η γιαγιά μου ακόμα κ αν δεν περιμένει επισκέψεις, θα έχει περιποιημένο μανικιούρ, θα φοράει κοσμήματα, στέκα στα μαλλιά κ πέρλες. Γιατί ο χρόνος τελικά, το στυλ, την αξιοπρέπεια κ την ευπρέπεια του ανθρώπου δεν έχει βρει ακόμα τρόπο να τα αγγίζει. Η γιαγιά όταν της είχα δείξει αυτή τη φωτογραφία με είχε πει: ωραία είμαι, να τη δείξεις με το τηλέφωνο! Να τη λοιπόν!».

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

 

ειδήσεις τώραγιαγιάΕλεονώρα Μελέτηνοσοκομείο