Lifestyle|12.04.2022 13:15

Lourdes Leon: Η 25χρονη κόρη της Madonna «σπάει» τα στερότυπα στη νέα καμπάνια του Calvin Klein

Newsroom

Η κόρη της Μαντόνα (Madonna), Λούρδη Λεόν (Lourdes Leon), μπορεί να υπερηφανεύεται για ακόμα μία fashion συνεργασία της, αυτή τη φορά για λογαριασμό της εταιρίας Calvin Klein. Το νεαρό μοντέλο καλείται να υποστηρίξει την πιο πρόσφατη συλλογή skate wear «CK1 Palace» επαναπροσδιορίζοντας το basic style και εκτοξεύοντάς το σε ένα κόσμο που δεν υπάρχουν στερεότυπα. Φορώντας τζιν και εσώρουχα και επιδεικνύοντας τις αξύριστες τρίχες στις μασχάλες της η 25χρονη συνεχίζει να αψηφά τους κανόνες ομορφιάς ή αλλιώς κάνει ό,τι την ευχαριστεί.  

Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο περηφάνιας με τις τρίχες της σε κοινή θέα, αυτή τη φορά για λογαριασμό μεγάλης καμπάνιας, ποζάρει με ανδρικά εσώρουχα που αποκαλύπτονται μέσα από ξεκούμπωτα τζιν και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα: Οι άνθρωποι πρέπει να φορούν εσώρουχα που να αισθάνονται άνετα. Δεν χρειάζεται να τηρούν τις κοινωνικές προσδοκίες φύλου όσον αφορά τα ρούχα.

Η Λούρδη δεν είναι το μόνο αναγνωρίσιμο όνομα στην εν λόγω καμπάνια: Dame Joan Collins, Willem Dafoe, The Pet Shop Boys, Adwoa Aboah, Precious Lee και Rapper Unknown T, ποζάρουν επίσης για λογαριασμό του brand.

Η φωτογράφηση έγινε από τον Βρετανό φωτογράφο Alasdair McLellan ενώ το styling από τον Max Pearlman. Σαφέστατα, η inclusive καμπάνια έχει στόχο να εξουδετερώσει από τη βιομηχανία της μόδας τα στερεότυπα που την ακολουθούν εδώ και χρόνια -και αυτό είναι που κάνει τη Λούρδη το τέλειο πρόσωπο της καμπάνιας.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όταν η Λούρδη επιλέχθηκε πέρυσι για τον Marc Jacobs, ο οίκος την περιέγραψε ως άτομο με «νεανικό πνεύμα και αδιάλλακτη αίσθηση ατομικότητας», επειδή ενσαρκώνει μια «νεότερη έκφραση» στη μόδα. Όχι άδικα! Η κόρη της Μαντόνα είναι μέρος του κινήματος Gen Z που δεν παίζει με κανέναν από τους κανόνες, είναι «εδώ» για να επιδείξει τη δική της ατομικότητα και έχει αντίκτυπο τόσο στα social media όσο και στη μόδα.

 

 

 

Madonna: Η Λούρδη ξεσπά γιατί την αποκαλούν πλουσιοκόριτσο - «Δεν έχω ανάγκη τα λεφτά της μαμάκας»

Η Λούρδη Λεόν (Lourdes Leon), θέλει ο κόσμος να γνωρίζει ότι είναι πολλά περισσότερα από κόρη της βασίλισσας της ποπ Madonna. Η νεαρή καλλιτέχνης φέρει βαρέως ότι όλοι την αποκαλούν λίγο ως πολύ «πλουσιοκόριτσοο» και τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε μιλήσει στη Vogue για το εν λόγω ζήτημα. 

«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι αυτό το ατάλαντο πλούσιο παιδί που του έδωσαν τα πάντα, αλλά δεν είμαι», είπε η Λούρδη ποζάροντας στη Vogue Σεπτεμβρίου μαζί με άλλα μοντέλα. Η Λούρδη είπε ότι εργάστηκε σκληρά για ό,τι έχει καταφέρει και δεν βασίζεται στα χρήματα της βασίλισσας της ποπ. Είπε ακόμα ότι πλήρωσε τα δίδακτρα του κολεγίου με δικά της χρήματα και ότι ζει στο Μπάσγουικ του Μπρούκλιν, έτσι ώστε να μπορεί να «εξαφανίζεται στην πολύγλωσση δημιουργική κοινότητα».

Η κόρη της ποπ σταρ γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1996 στο Λος Άντζελες. Το 1998 η Μαντόνα της αφιέρωσε το τραγούδι «Little Star» από τον δίσκο «Ray of Light», και την αποκαλεί με το χαϊδευτικό Λόλα. Αναφερόμενη στην κόρη της Λούρδη, πατέρας της οποίας είναι ο ηθοποιός Κάρλος Λεόν, η Μαντόνα έχει πει ότι τη ζηλεύει για το «απίστευτο ταλέντο» της.«Είναι απίστευτη σε ό,τι κι αν κάνει, είναι εκπληκτική χορεύτρια, σπουδαία ηθοποιός, παίζει πολύ καλά πιάνο», ανέφερε η ποπ σταρ.

Η Μαντόνα έμεινε έγκυος στη Λούρδη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Εβίτα», και πρωτοανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή της Όπρα Γούινφρεϊ. Τη βάφτισε Λούρδη ως φόρο τιμής στη μητέρα της, η οποία πάντα ήθελε να επισκεφτεί την ομώνυμη «θαυματουργή» γαλλική περιοχή, όπου λέγεται πως το 1858 πρωτοεμφανίστηκε η Παναγία. 

Calvin KleinφωτογράφησηεσώρουχαΛούρδη ΛεόνΜαντόναειδήσεις τώρα