Lifestyle|24.04.2022 16:11

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Πρώτο Πάσχα «μαζί» - Matchy-Matchy στην πρώτη επίσημη φωτογραφία στο Instagram

Newsroom

«Χρόνια πολλά με αγάπη και χαρές!», στην τοποθεσία Πήλιο. Με αυτή τη λεζάντα και με δύο πλάνα που αναρτήθηκαν στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram ευχήθηκε η Δέσποινα Βανδή «χρόνια πολλά».

Στην ανάρτηση, η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ποζάρει με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη και το εν λόγω post έχει ιδιαίτερη σημασία για την ίδια καθώς είναι το πρώτο στο οποίο ποζάρουν επισήμως μαζί. Όλες οι άλλες αναρτήσεις είχαν γίνει ως στόρι ή αλλιώς κατείχαν μια θέση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για 24 ώρες. 

Όπως είδαμε από το σχετικό post, το ερωτευμένο ζευγάρι, η σχέση του οποίου έγινε γνωστή το περασμένο Φθινόπωρο, ταξίδεψε μέχρι Πήλιο προκειμένου να περάσει τις γιορτές. Ποζάροντας με matchy-matchy outfits και καπέλα που σκιαγραφούν μία χιουμοριστική διάθεση, ο έρωτάς τους δεν κρύβεται. 

Ακολουθεί το χιουμοριστικό αλλά άκρως ερωτικό post 

 

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Η «πενταήμερη» στην Κύπρο και η γνωριμία με την οικογένεια

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν τον έρωτά τους ούτε στα social media αλλά ούτε και δημοσίως σε εξόδους τους. Είναι μαζί, είναι ερωτευμένοι και αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα όπου κι αν πάνε. Έτσι συνέβη για ακόμα μία φορά στην πιο πρόσφατη εξόρμησή τους στην Κύπρο, όπου πόζαραν μαζί με vibes «πενταήμερης» εκδρομής όπως ανέφεραν και οι ίδιοι σε κάποια λεζάντα ανάρτησης που έγινε στο Instagram.

Όπως είναι γνωστό, η τραγουδίστρια λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων πηγαινοέρχεται στην Κύπρο τους τελευταίους μήνες. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ξέκλεψε ξανά λίγο χρόνο και βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό όπου εμφανίζεται η σύντροφός του ενώ την Κυριακή το πρωί απόλαυσαν ποιοτικό χρόνο σε γνωστά στέκια της περιοχής.

Μάλιστα, αυτή τη φορά βρέθηκαν και αγαπημένοι τους φίλοι μαζί τους, ανάμεσά τους και η αδερφή του ηθοποιού, με την οποία και βγάλανε τις απαραίτητες selfie φωτογραφίες που με τη σειρά τους αναρτήθηκαν στα social media. Όπως φαίνεται και από τα πλάνα, η Δέσποινα Βανδή και η Παναγιώτα Μπισμπίκη διατηρούν άψογες σχέσεις, και για ακόμα μία φορά όλοι λένε πως δεν αποκλείεται η σχέση του ζευγαριού να περάσει στο επόμενο στάδιο.

ΠήλιοΒασίλης Μπισμπίκηςειδήσεις τώραΠάσχαΔέσποινα Βανδή