Lifestyle|27.04.2022 14:00

Kim Kardashian: «Κατηγορήθηκε» πως πήγε το photoshop σε άλλα επίπεδα - «Τόσο ανόητο»

Newsroom

Άλλη μια μέρα, άλλη μια αποτυχία στο photoshop για την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian). Όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει χρηματικό ποσό στον κόσμο που να μπορεί να αγοράσει ένα ποιοτικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών για αυτήν την εξαρτώμενη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οικογένεια και τώρα, η 41χρονη «κατηγορείται» ξανά για κακή τροποποίηση των φωτογραφιών της.

Το νέο photoshop-αρισμένο πλάνο αφορά μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram την Κυριακή (24/4) με την ιδρύτρια της Skims να στέκεται δίπλα στην πισίνα, φορώντας εσώρουχα και ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Γνωστοί για το αετίσιο βλέμμα και την παρατηρητικότητά τους, οι εκατομμύρια followers της έσπευσαν να σχολιάσουν: «Ξέχασες να φύγεις με τον αφαλό σου», «Πού στο καλό είναι ο αφαλός σου, ρε;;», «Λείπει ο αφαλός;;». Μάλιστα, ένας από τους followers φάνηκε να θέλει να ξεκινήσει και κίνημα με το hashtag «#WheresKimsBellyButton».

Οι πιο καλοπροαίρετοι θαυμαστές της τηλεπερσόνας, από την άλλη, έσπευσαν να παρατηρήσουν πόσο υπέροχη φαινόταν με ελάχιστο έως καθόλου μακιγιάζ. «Αυτή είναι η πιο όμορφη φωτογραφία που έχω δει από τότε που ήταν μικρή», έγραψε ένας θαυμαστής. «Τόσο φυσικά όμορφη», σχολίασε ένας άλλος. 

 

Η σταρ του Instagram δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει σε αυτές τις κατηγορίες, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ελάτε παιδιά… Σοβαρά! Αυτό είναι τόσο ανόητο! Ισχυρίζεστε ότι έκανα photoshop για να εξαφανίσω τον αφαλό μου;». 

Σε επόμενο στόρι στο Instagram, εξήγησε ότι ο αφαλός της ήταν καλυμμένος από τα ρούχα της. Συγκεκριμένα συμβούλευσε όσους έχουν «ανασφάλειες με τον αφαλό τους» να μπουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας της και να τον καλύψουν «με ένα υπέροχο ψηλόμεσο εσώρουχο, όπως έκανα εγώ. Παρακαλώ!».

Kim Kardashianinstagramειδήσεις τώραφωτογραφία