Lifestyle|28.04.2022 14:45

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς»

Newsroom

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη και μεταξύ άλλων, μίλησε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού για την οικογένειά της αλλά και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε σε συνεργασίες της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά μας Χρόνια», η οποια με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά έχουν αποκτήσει δύο γιους, είπε αναφορικά με τους άντρες της ζωής της: «Μιλάω πολύ για τα παιδιά μου, είμαι γραφική μαμά. Είναι πολύ ωραίο να είμαι με τρεις άντρες μέσα στο σπίτι, τα λατρεύω τα αγόρια μου, είναι σπουδαία. Προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, τα ρυθμίζω ώστε ο χρόνος μου να είναι "εκεί", είμαι πολύ ενοχική όμως».

Η γνωστή ηθοποιός σε άλλο σημείο της ενδιαφέρουσας κουβέντας, αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνεργασίες που είχε στον χώρο, αποκαλύπτοντας, όμως, πως δεν έφυγε. «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς, αλλά δεν έφυγα, το πήγα ως το τέλος. Κάποια στιγμή όμως, πρέπει να ακούσω το σώμα μου γιατί παθαίνω ψυχοσωματικά, όσο με ζορίζω. Κάνω ψυχοθεραπεία αλλά αυτή την περίοδο έχω κάνει μία μικρή παύση».

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή 

συνέντευξηειδήσεις τώραΚατερίνα ΠαπουτσάκηΣυνεργασίαΣΚΑΪ