Lifestyle|08.05.2022 10:15

Adele: Γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της δηλώνοντας: «Ανυπομονώ να γίνω 60»

Newsroom

Τα γενέθλιά της γιόρτασε την Πέμπτη (5/5) η 15 φορές νικήτρια Grammy, Adele, και για την περίσταση επέλεξε ένα φόρεμα Carolina Herrera,το οποίο φόρεσε γεμάτη αυτοπεποίθηση ποζάροντας δίχως ίχνος μακιγιάζ. Για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση, την οποία επιμελήθηκε ο φωτογράφος Raven B. Varona, η τραγουδίστρια από τη Βρετανία φοράει το μίνι μαύρο φόρεμα με statement μανίκια τoυ πασίγνωστου οίκου και κάνει τον δικό της απολογισμό.

Στην εν λόγω ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια του "Rolling in the Deep" νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και περνάει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα αφού δείχνει απόλυτα συμφιλιώμενη με τον χρόνο και όλα αυτά που πρόκειται να έρθουν αφού ανυπομονεί να γίνει 60 ετών. 

«Πόσα αλλάζουν σε ένα χρόνο! Αν ο χρόνος συνεχίζει να θεραπεύει και να εξομαλύνει όλες τις πτυχές στη ζωή μου καθώς τα χρόνια περνούν, τότε ανυπομονώ να γίνω 60! Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένή! Τόσα πολλά μαθήματα, τόσες πολλές ευλογίες για τις οποίες πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. 34 λοιπόν, και μου αρέσει εδώ! Ευχαριστώ για την αγάπη που εισπράττω πάντα την ημέρα των γενεθλιών μου x».

Ακολουθεί η ανάρτηση 

 

Η Adele, που επέστρεψε πριν από λίγους μήνες με νέο άλμπουμ (το συμβολικό 30) έπειτα από έξι χρόνια απουσίας, και μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο με τον Σάιμον Κονέκι, φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω της δύσκολες καταστάσεις -όπως και τον θάνατο του πατέρα της- και έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Ριτς Πολ.

Πριν λίγο καιρό, η 34χρονη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Oprah Winfrey. Στην κουβέντα τους αποκάλυψε ότι είχε εμμονή «με την κλασική, δεμένη οικογένεια» και πως αυτό που κέρδισε από τον πρώην σύζυγό της ήταν το αίσθημα σιγουριάς, ενώ ο γιος τους, Άντζελο, που ήρθε αργότερα, πιθανότατα έσωσε τη ζωή της.

«Θυμάμαι έναν στίχο που έγραψα για ένα τραγούδι στον περασμένο μου δίσκο, το “25”, που έλεγε: “Θέλω να ζήσω και όχι μόνο να επιβιώσω”. Αυτό το ένιωθα. Τότε ήταν που παραδέχθηκα στους κοντινούς μου φίλους, που νόμιζαν πως είμαι χαρούμενη, ότι ήμουν δυστυχισμένη. Όλοι ξαφνιάστηκαν. Νομίζω ήταν τότε που αναρωτήθηκα τι θα κάνω για να αλλάξει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια κουβέντα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι οι κρίσεις άγχους ήταν η αιτία για να χάσει 45 κιλά: «Η άσκηση με βοήθησε και έφερε ισορροπία στο μυαλό μου. Δεν μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκαν τα κιλά μου, γιατί το σώμα μου έχει σχολιαστεί σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ χοντρή, είμαι αδύνατη. Είμαι “καυτή” ή δεν είμαι. Δεν είναι η δουλειά μου να πω στον κόσμο πώς να αισθάνεται με το σώμα του. Λυπάμαι που το ότι έχασα κιλά έκανε κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα. Προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τη δική μου ζωή. Δεν μπορώ να προσθέσω κι άλλες ανησυχίες».


γενέθλιαηλικίαειδήσεις τώραΑντέλ