Lifestyle|12.05.2022 16:45

Σαλίνα Γαβαλά: «Όταν ήμουν 17, άνθρωπος του μουσικού χώρου με παρενόχλησε σεξουαλικά»

Newsroom

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» παραχώρησε η Σαλίνα Γαβαλά και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στη τρυφερή ηλικία των 17 ετών.

Η ηθοποιός και ερμηνεύτρια είπε αρχικά: «Ήμουν τυχερή, γιατί για κάποιον λόγο, έχω μια αυστηρότητα ενδεχομένως και κατάφερα να χειριστώ κάποιες καταστάσεις με έναν τρόπο. Έχω υπάρξει κατά κάποιον τρόπο... δεν θέλω να πω θύμα, γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λέξη και δεν το κουβαλάω σαν τραύμα. Έζησα όμως περίεργες καταστάσεις».

Στη συνέχεια της κουβέντας περιέγραψε τη δική της εμπειρία: «Ήμουν 17 χρονών στην Κύπρο και με παρενόχλησε. Δεν το συνέχισα σε καταγγελία, αλλά μετά από χρόνια αυτός ο άνθρωπος το πλήρωσε, γιατί τον κατήγγειλαν άλλες κοπέλες. Δεν ήταν του θεατρικού, αλλά του μουσικού χώρου. Στην Κύπρο είναι γνωστή η ιστορία του συγκεκριμένου ανθρώπου, έκανε φυλακή μετά από μερικά χρόνια».

Τέλος, ανέφερε πως παρά τις δύσκολες αυτές καταστάσεις, δεν κουβαλάει κανένα ψυχικό τραύμα: «Δεν κουβαλάω τραύματα, όσα τραύματα υπάρχουν, τα δηλώνω κι αυτή είναι η ψυχοθεραπεία μου».

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή

τραγουδίστριασεξουαλική παρενόχλησηειδήσεις τώραΚύπρος