Βικτώρια Καρύδα: Ανυποψίαστη περπατούσε στην πασαρέλα (pics)
NewsroomΗ Βικτώρια Καρύδα, σύζυγός του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή - ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονίας από αγνώστους το βράδυ της Τετάρτης 31/10 - βρισκόταν την ίδια στιγμή σε επίδειξη μόδας στο πλαίσιο της 24ης Athens Xclusive Designers Week.
Το μοντέλο και παίκτρια του ριάλιτι «My Style Rocks» - ανυποψίαστη για την επίθεση στο σύζυγό της - περπάτησε με ρούχα της γνωστής σχεδιάστριας Kathy Heyndels. Γύρω στις 10:00 άφησε την επίδειξη στη μέση, μαθαίνοντας τα τραγικά νέα για τη δολοφονία του συζύγου της.
Δείτε τις εικόνες από την επίδειξη στο Ζάππειο Μέγαρο:
Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» (1/11) βρέθηκε καλεσμένος ο σχεδιαστής μόδας Γιάννης Τόγκος και δήλωσε: «Δεν μπορώ να σας πω πάρα πολλά, μπήκε στα καμαρίνια ένας φίλος της και την πήρε, εξαφανίστηκε στα μισά της επίδειξης. Μέσα στη ροή της επίδειξης. Η επίδειξη ξεκίνησε 9:30 γύρω στις 22:00 περίπου μπήκε ο φίλος της στα καμαρίνια». Την ώρα που συνέβαινε το δυσάρεστο γεγονός η Βικτώρια ανέβαζε βίντεο στο προσωπικό της Instagram, μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί.
- Βενεζουέλα: Μετά το «χρυσό» 72ωρο, μάχη απέναντι στις πιθανότητες - «Πίστεψα ότι θα πεθάνουμε», λέει κάτοικος στο ethnos.gr
- Φωτιά σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια: «Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε» - Σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονος εγκαυματίας
- «Λιώνει» η Ευρώπη από τον καύσωνα: Φανάρια παραμορφώνονται, άσφαλτος υποχωρεί και πολίτες τηγανίζουν αυγά στον δρόμο
- Τραγωδία στη Γαλλία: Συντριβή αεροσκάφους με αλεξιπτωτιστές - Τουλάχιστον 11 νεκροί