Lifestyle|17.05.2022 13:00

Elon Musk: Η 74χρονη μητέρα του, έγινε η μεγαλύτερη γυναίκα που πόζαρε με μαγιό για το Sports Illustrated

Newsroom

Η Μάγιε Μασκ (Maye Musk) ή αλλιώς η μητέρα του Έλον Μασκ (Elon Musk), είναι ένα από τα μοντέλα που εμφανίζονται στο εξώφυλλο του περιοδικού «Sports Illustrated Swimsuit». Γεννημένη στη Νότια Αφρική, η 74χρονη εκτός από μια επιτυχημένη μαμά τριών παιδιών, είναι supermodel, συγγραφέας και γνωστή διαιτολόγος.

 

Η 74χρονη καλλονή, ποζάρει με την αυτοπεποίθηση που της αρμόζει και «σπάει» στερεότυπα. Τοποθετώντας τον ηλικιακό ρατσισμό εκεί που ανήκει, προκαλεί τον θαυμασμό τόσο με το αποτέλεσμα των φωτογραφιών όσο και μέσα από τα λεγόμενά της: «Αν έλεγα ότι θα γινόμουν μοντέλο για το περιοδικό Sports Illustrated για το τεύχος του Swimsuit ο κόσμος θα νόμιζε ότι είμαι τρελή. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που κάποιοι αποφάσισαν ότι ακόμη και μεγαλύτερες γυναίκες μπορούν να φορούν μαγιό και να δείχνουν υπέροχες».

Η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Μασκ, πόζαρε στον φακό του YuTsai Host και δήλωσε πολύ περήφανη και ενθουσιασμένη. «Καιρός ήταν!», όπως έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram.

 

Όπως είπε η ίδια, η φωτογράφιση έγινε σε «υπέροχη ατμόσφαιρα»: «Όλοι ήταν ευγενικοί και προσεκτικοί, έτσι ένιωθα πολύ άνετα με το μαγιό μου».

«Δεν είχα ποτέ σώμα για μαγιό. Δεν είναι θέμα σεμνότητας, είναι κάτι που έμαθα από το να είμαι μοντέλο. Το σώμα μου είναι τόσο καλό όσο το φαγητό που βάζω στο στόμα μου. Κανείς δεν μου ζήτησε ποτέ να κάνω λίφτινγκ ή ενέσεις botox. Και για μια γυναίκα 70 ετών τα πάω καλά», είχε πει στη βρετανική εφημερίδα The Guardian πριν από 4 χρόνια.

Μια επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ

Η Μάγιε Μασκ, εκτός από μαμά του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, έχει ακόμα δύο κόρες, τη 49χρονη Κίμπαλ και τη 47χρονη Τόσκα.  

«Η μαμά μου είναι τώρα 74 ετών. Στα χρόνια της σε αυτόν τον πλανήτη κέρδισε δύο μεταπτυχιακά στη διατροφολογία,  βραβεία στον τομέα της διαιτολογίας, έχει συμμετάσχει σε αμέτρητα σόου μόδας και editorial, ακόμη και σε βίντεο της Beyonce» είχε γράψει με περηφάνια η κόρη της, Τόσκα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 74χρονη καλλονή, ανάμεσα σε άλλα, έχει περπατήσει σε πασαρέλες των Dolce & Gabbana, Tiffany & Co., ενώ έχει λάβει μέρος και σε καμπάνιες καταστημάτων όπως το Target.

Έλον Μασκειδήσεις τώραSports IllustratedφωτογράφισημητέραεξώφυλλοElon Musk