Lifestyle|23.05.2022 12:00

X-Factor: Το φιλί στο στόμα του Στέλιου Ρόκκου στον Ανδρέα Γεωργίου

Newsroom

Με τεράστιες δόσεις ...αγάπης ξεκίνησε το επεισόδιο του «X-Factor» την Κυριακή (22/5) κάνοντας πολλούς να θυμηθούν τη «θρυλική» ατάκα του Αντρέα Μικρούτσικου: «Φιλιούνται, αγκαλιάζονται». Μάλιστα, σε αυτό το 1ο live του μουσικού talent show του MEGA, είδαμε τον Ηλία Ψινάκη σε ρόλο-έκπληξη

Το highlight, όμως, που ξεχώρισε στο εν λόγω επεισόδιο δεν ήταν άλλο από το φιλί στο στόμα του Στέλιου Ρόκκου στον παρουσιαστή Ανδρέα Γεωργίου.

«Στέλιο, με φίλησες στο στόμα», είπε με έκπληξη ο ηθοποιός, με τον τραγουδιστή να μην δίνει καν σημασία και να συνεχίζει ακάθεκτος να περπατά προς τις θέσεις των κριτών.

Ακολουθεί το βίντεο 

To «Χ Factor» επέστρεψε για να αναδείξει τον επόμενο σούπερ σταρ της χώρας, μέσα από μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών. Σόλο ερμηνευτές και μπάντες κάθε ηλικίας με πάθος για τη μουσική, ανέβουν στη σκηνή για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή, που αποτελείται, αλφαβητικά, από τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο.

Τον παλμό στο backstage δίνει η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης των live είναι ο Αντρέας Γεωργίου. 

Το «The X Factor» προβλήθηκε αρχικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, τις τρεις τηλεοπτικές σεζόν από το 2008 έως το 2011, από το 2016 εως το 2017 προβλήθηκε από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και το 2019 προβλήθηκε στο OPEN, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Στέλιος ΡόκκοςΑνδρέας Γεωργίουειδήσεις τώραφιλί