Lifestyle|06.07.2022 18:12

Πέτρος Φιλιππίδης: Έλαβε εξιτήριο και επιστρέψει στο σπίτι του στο Ψυχικό

Newsroom

Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης, το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από νοσηλεία λόγω ενός προβλήματος υγείας. Όλα αυτά, τη στιγμή που η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σήμερα, Τετάρτη, ο ηθοποιός -που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες- πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό, όπως μεταδίδει ο Alpha.

Υπενθυμίζεται πως έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ έχει καταβάλει και εγγύηση 20.000 ευρώ. Μεταξύ των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν είναι και η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα. Επίσης, πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

«Καταβλήθηκε η εγγυοδοσία των 20.000 ευρώ και θα τηρηθούν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θέλω να γίνει κατανοητό, ότι δεν αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης για λόγους υγείας, όπως κάποιοι εσφαλμένα, μέχρι σήμερα διακινούν. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος, γιατί δεν είναι ύποπτος φυγής και επειδή δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει άλλα αδικήματα. Οι λόγοι υγείας που υπάρχουν, καθόλου δεν ελήφθησαν υπόψιν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο» έχει δηλώσει ο δικηγόρος του στον ΑΝΤ1.

Όλες οι ειδήσεις

Μητσοτάκης για εκλογές: Θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Ηπατίτιδα σε παιδιά: Πρώτος θάνατος στην Ελλάδα

ΣΤΑΣΥ για ατύχημα στο Μοναστηράκι: Εχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας - Κανένας κίνδυνος ηλεκτροπληξίας

Scott Storch: Ποιος είναι ο παραγωγός του Hollywood που έβγαινε με την Paris Hilton, την Kim Kardashian και την Britney Spears

απόπειρα βιασμούειδήσεις τώραΨυχικόβιασμόςεξιτήριοΠέτρος Φιλιππίδης