Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στα μέτωπα της φωτιάς ο σεφ – Οι συγκλονιστικές εικόνες που κατέγραψε
NewsroomΕικόνες καταστροφής παρακολουθούμε λόγω της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το βράδυ της Τρίτης, 19 Ιουλίου, στην Πεντέλη. Μάχη με το χρόνο αλλά και τους ισχυρούς ανέμους δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να καταφέρουν να περιορίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα πύρινα μέτωπα σε Πεντέλη, Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακα και Ντράφι.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκεται σε ένα από τα πύρινα μέτωπα και πιο συγκεκριμένα στο Ντράφι κοντά στη λεωφόρο Μαραθώνος και την Τρίτη το βράδυ δημοσίευσε στο story στο Instagram εικόνες που συγκλονίζουν.
Μάλιστα, ο γνωστός σεφ εντόπισε και κάποια σκυλάκια που βρίσκονταν σε κίνδυνο τα οποία δημοσίευσε στα social media σε περίπτωση που τα ψάχνει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί του. Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
- Τραγωδία στην Παλλήνη - Αυτοκτόνησε ηλικιωμένος όταν κάηκε το σπίτι του
- Τι να κάνουν οι πολίτες που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα από τη φωτιά
- Κόκκινα δάνεια: Ποιους στόχους κυνηγούν τράπεζες και servicers - Χωλαίνουν οι ρυθμίσεις
- Η κατάκτηση της Σελήνης: 5 πράγματα που δεν γνωρίζαμε – Τι μύριζε το φεγγάρι, πώς ακτιβιστές έγιναν VIP και πώς νικήθηκαν τα βακτήρια
- Το σκηνικό ρευστότητας ανησυχεί την κυβέρνηση: Οι φωτιές, ο αντίκτυπος της υπόθεσης Λιγνάδη και το ενεργειακό «θρίλερ»
- Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης - «Γνώμονας να διαφυλαχθεί το έργο της κυβέρνησης»
- «Φώναζε βοήθεια»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τη φονική φωτιά στον Κολωνό - Πώς ξεκίνησε
- Θρίλερ με τη νεκρή στο κέντρο της Αθήνας: Τα κρίσιμα «τυφλά» λεπτά - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται
- Φρίκη στη Βρετανία: Νηπιαγωγός έπνιξε βρέφος - Το τύλιξε σε υπνόσακο και το κάλυψε με κουβέρτα