Lifestyle|21.07.2022 09:21

Justin Bieber: Συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία - Πώς είναι έναν μήνα μετά την παράλυση του προσώπου του

Newsroom

Ο Justin Bieber θα συνεχίσει την παγκόσμια περιοδεία του στις 31 Ιουλίου μετά την αναβολή της τον Ιούνιο λόγω της διάγνωσης του με το σύνδρομο Ramsay-Hunt που του προκάλεσε μερική παράλυση προσώπου. 

Ο τραγουδιστής πρόκειται να συνεχίσει την παγκόσμια περιοδεία του Justice World Tour στο τέλος του μήνα, όπως ανέφερε η AEG και επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του στο Variety την Τρίτη. Τα συναρπαστικά νέα έρχονται μετά την αναβολή του αμερικανικού σκέλους στις αρχές του περασμένου μήνα λόγω διάγνωσης του συνδρόμου Ramsay-Hunt.

Ο 28χρονος τραγουδιστής του «Ghost», θα επιστρέψει στις 31 Ιουλίου στο Lucca Summer Festival στην Ιταλία και θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του σε Ευρώπη, Νότια Αμερική, Νότια Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Ακόμα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες στη Βόρεια Αμερική και ο τραγουδιστής δεν έχει κάνει ακόμα κάποια ανακοίνωση στα social media για την επιστροφή του. Ωστόσο, οι ημερομηνίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του. 

Ο Μπίμπερ αναγκάστηκε να αναβάλει το αμερικανικό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας του Justice World Tour τον περασμένο μήνα, αφού ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ramsay-Hunt. Σε ένα βίντεο στις 10 Ιουνίου, μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση και είπε στους θαυμαστές του ότι προκάλεσε παράλυση του προσώπου.

«Γεια σε όλους. Justin εδώ. Ήθελα να σας ενημερώσω για το τι συμβαίνει. Προφανώς, όπως πιθανώς μπορείτε να δείτε από το πρόσωπό μου, έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και προέρχεται από αυτόν τον ιό που προσβάλλει το νεύρο στο αυτί μου και τα νεύρα του προσώπου μου και έχει προκαλέσει παράλυση στο πρόσωπό μου», είπε στο κλιπ.

«Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει», συνέχισε πριν ανοιγοκλείσει το άλλο του μάτι. «Δεν μπορώ να χαμογελάσω με αυτή την πλευρά του προσώπου μου, αυτό το ρουθούνι δεν κινείται, οπότε υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου».

 

Έκτοτε, ο Μπίμπερ και η σύζυγός του Χέιλι Μπάλντουιν Μπίμπερ έκαναν ένα ταξίδι δύο εβδομάδων στις Μπαχάμες.

«Η Hailey έχει υποστηρίξει τόσο πολύ τον Justin, όπως ακριβώς και εκείνος την υποστήριξε με τα προβλήματα υγείας της», δήλωσε τότε στο PEOPLE πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, αναφερόμενη στο μινι-εγκεφαλικό επεισόδιο του μοντέλου τον Μάρτιο, που προκλήθηκε από θρόμβο. «Είναι αλύγιστοι».

Μετά την επιστροφή τους, το ζευγάρι έκανε διακοπές σε λίμνη στο Idaho με την οικογένεια και τους φίλους του, συμπεριλαμβανομένου του Usher. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε χαμογελαστό σε μια βάρκα να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές. Ο Bieber μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες από το ταξίδι στο λογαριασμό του στο Instagram.

 

Τι δήλωσε ο φίλος του Usher για την πορεία της υγείας του

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Extra την Κυριακή σχετικά με τη νέα του κατοικία στο Λας Βέγκας, ο Usher μίλησε για τον χρόνο που πέρασε με τον Bieber κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

«Τα πάει περίφημα», δήλωσε ο Usher στο Extra. «Βλέποντάς τον στις διακοπές, καταφέραμε να κάνουμε παρέα μεταξύ μας και νομίζω πως ό,τι κι αν βιώνει αυτή τη στιγμή, είναι πραγματικά πολύ ωραίο να βλέπεις ότι έχει την υποστήριξη των θαυμαστών του και της οικογένειάς του».

Ο ίδιος μίλησε για την κατάστασή του: «Ως καλλιτέχνης, νομίζω ότι όλοι θα βιώσουμε κάποια πράγματα που οι άνθρωποι μπορεί να μην καταλαβαίνουν απαραίτητα», είπε, σημειώνοντας ότι η ζωή ενός επαγγελματία καλλιτέχνη «συνοδεύεται από μεγάλη πίεση».

Τι είναι το σύνδρομο Ramsay Hunt 

Το σύνδρομο Ramsay Hunt πήρε το όνομά του από τον Αμερικανό νευρολόγο που το εντόπισε στις αρχές του 20ού αιώνα. Προκαλείται από την ανεμοβλογιά, τον ίδιο ιό που προκαλεί τόσο την ανεμοβλογιά όσο και τον έρπητα ζωστήρα, εξηγεί η Αμερικανική Ακαδημία Ωτορινολαρυγγολογίας. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για κάτι που εμφανίζεται σπάνια. Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό για τις Σπάνιες Διαταραχές, μόνο πέντε άτομα ανά 100.000 εκτιμάται ότι προσβάλλονται από το «Ramsay Hunt» ετησίως.

Μπορεί να εμφανιστεί σε οποιονδήποτε έχει περάσει ανεμοβλογιά και προκαλείται από ένα ξέσπασμα έρπητα ζωστήρα, σύμφωνα με την Mayo Clinic. Μπορεί να προκαλέσει τόσο εξάνθημα γύρω από το ένα αυτί όσο και παράλυση στη μία πλευρά του προσώπου, όπως προφανώς βιώνει ο Μπίμπερ. Άλλα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν απώλεια ακοής και ίλιγγο.

Ανάλογα με την έκταση της νευρικής βλάβης, η ανάρρωση συνήθως επέρχεται μέσα σε λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες από το Mount Sinai Health System. Οι θεραπευτικές επιλογές μπορεί να περιλαμβάνουν αντιφλεγμονώδη και αντιιικά φάρμακα. Σε σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει μόνιμη απώλεια ακοής και βλάβη στα μάτια, αναφέρει η Mayo Clinic.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σύνδρομοπαράλυσηΤζάστιν ΜπίμπερΧέιλι Μπίμπερπεριοδείαειδήσεις τώρα