Lifestyle|16.08.2022 16:05

A$AP Rocky: O σύντροφος της Rihanna ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 9 έτη - «Πυροβόλησε τον A$AP Relli χωρίς λόγο»

Newsroom

Ο A$AP Rocky κατηγορείται για επίθεση με ημιαυτόματο όπλο εναντίον του A$AP Relli κι ενδέχεται ν' αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και εννιά έτη, αν κριθεί ένοχος, σύμφωνα με το Rolling Stone. Ο Αμερικανός ράπερ, γνωστός ως Rakim Meyers, συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες τον Απρίλιο για το περιστατικό, αλλά δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες μέχρι σήμερα.

«Η επίδειξη όπλου σε δημόσιο χώρο αποτελεί σοβαρό αδίκημα που θα μπορούσε να έχει καταλήξει με τραγικές συνέπειες όχι μόνο για το άτομο που στοχοποιήθηκε αλλά και τους αθώους παρευρισκόμενους που επισκέπτονται το Χόλιγουντ» ανέφερε ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες, Τζορτζ Γκασκόν. «Το γραφείο μου διενήργησε ενδελεχή έλεγχο των αποδεικτικών στοιχείων σε αυτή την υπόθεση και έκρινε ότι η προσθήκη ειδικής κατηγορίας για πυροβόλο όπλο ήταν δικαιολογημένη» πρόσθεσε.

Ο A$AP Relli, πρώην μέλος των A$AP Mob και μάνατζερ ταλέντων και παραγωγός, κατέθεσε αγωγή εναντίον του Rocky την περασμένη εβδομάδα, ισχυριζόμενος ότι ο ράπερ τον είχε «παρασύρει» σε μια σκοτεινή τοποθεσία στο Χόλιγουντ για να συζητήσουν μια διαφωνία.

«Χωρίς να το γνωρίζει ο Relli, ο A$AP Rocky δεν σχεδίαζε απλώς μια συζήτηση και ήρθε οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο πιστόλι» υποστηρίζουν οι δικηγόροι του Relli σε προηγούμενη δήλωσή τους. «Αφού έφτασε στην τοποθεσία, ακολούθησε μια συζήτηση κατά την οποία χωρίς πρόκληση, προειδοποίηση ή οποιαδήποτε αιτιολόγηση, ο A$AP Rocky έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε σκόπιμα και πολλές φορές εναντίον του».

Ο Relli ισχυρίζεται ότι ο Rocky «έστρεψε σκόπιμα» το όπλο προς το μέρος του και ότι «χτυπήθηκε από βλήμα σφαίρας/ θραύσματα» στο αριστερό του χέρι. Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι υπέστη σωματικές, ψυχικές και συναισθηματικές βλάβες και ότι δέχθηκε απειλές θανάτου που σχετίζονται με την υπόθεση, ζητώντας ταυτόχρονα αποζημίωση τουλάχιστον 25.000 δολαρίων.

Πότε ξεκίνησαν να βγαίνουν η Rihanna και ο A$AP Rocky;

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά, όταν ο A$AP Rocky πήρε μέρος στην περιοδεία της Rihanna, «Diamond», το 2013. Οι φήμες ότι το ζευγάρι είναι μαζί ξεκίνησαν για πρώτη φορά λίγο μετά τον χωρισμό της RiRi από τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel τον Ιανουάριο του 2020.

Λίγο μετά τον χωρισμό τους, η Rihanna εθεάθη να κάνει παρέα με τον A$AP Rocky πιο συχνά. Τον Δεκέμβριο του 2020, μια πηγή έδωσε στο Entertainment Tonight περισσότερες πληροφορίες για τη σχέση τους. «Είχαν πάντα καταπληκτική χημεία και η σχέση τους είναι φυσική, εύκολη και διασκεδαστική. Αισθάνονται πολύ άνετα μεταξύ τους αφού γνωρίζονται πολύ καιρό και η Rihanna αισθάνεται μια σύνδεση μαζί του, επειδή ο μπαμπάς του είναι από τα Μπαρμπάντος».

 

Τον ίδιο μήνα το ζευγάρι απαθανατίστηκε από παπαράτσι ενώ φιλιόντουσαν σε διακοπές τους στα Μπαρμπάντος. Στη συνέχεια, τον Μάιο του 2021, σε μια συνέντευξη στο GQ, ο ράπερ μίλησε για τη σχέση του με τη Rihanna για πρώτη φορά. Στη συνέντευξη, χαρακτήρισε τη Rihanna ως «η αγάπη της ζωής μου».

Rihanna: «Δεν περίμενα ότι θα αποκτήσω παιδί πριν παντρευτώ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια από τα Barbados στην αμερικάνικη Vogue, παραδέχτηκε ότι, για αρκετό καιρό, έβλεπε τον σύντροφό της σαν φίλο, ενώ στην πορεία, η φιλία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. «Οι άνθρωποι δε βγαίνουν εύκολα από το friendzone μου. Σίγουρα μου πήρε χρόνο να ξεπεράσω το πόσο καλά τον ξέρω και με ξέρει, γιατί ξέρουμε επίσης, σε τι μπελάδες μπορεί να βάλει ο ένας τον άλλο» σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της, εξηγώντας ότι, δεν ήταν στα σχέδια του ζευγαριού να κάνουν οικογένεια.

 

«Απλά διασκεδάζαμε, δεν ήξερα καν πότε έχω ωορρηξία ή κάτι τέτοιο. Και μετά, απλά το είδαμε στο τεστ. Δεν έχασα καθόλου χρόνο, τον φώναξα και του το έδειξα. Το επόμενο πρωί ήμουν στο ιατρείο και τότε, ξεκίνησε το ταξίδι μας», εξήγησε ενώ δήλωσε και ότι δεν περίμενε ότι θα αποκτήσει παιδί πριν παντρευτεί, ωστόσο, το μέλλον είναι απρόβλεπτο. «Δε θα αφήσω τα κολλήματά μου να σταθούν εμπόδιο στο αν θα γίνω μητέρα» υπογράμμισε.

Η Rihanna γέννησε ένα υγιέστατο μωρό στις 13 Μαΐου 2022. H 34χρονη σταρ από την ημέρα που έγινε μητέρα έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και τη νέα καθημερινότητα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ποινή φυλάκισηςτραγουδίστριαειδήσεις τώραΡιάναRihanna