Lifestyle|22.08.2022 11:46

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Θα τον θυμάται όλη η Ελλάδα» λέει ο Λάκης Τζορντανέλλι

Newsroom

Για την ιδιαίτερη σχέση που είχαν με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που πέθανε χθες μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, μίλησε ο Λάκης Τζορντανέλλι στο OPEN και το Ώρα Ελλάδος.

«Ήταν αδελφός. Γνωριζόμαστε 50 χρόνια. Τον είχα δει πριν από λίγες ημέρες και το περίμενα ότι θα φύγει. Εκτός από υπέροχος καλλιτέχνης, ήταν ανθρωπιστής, τους αγαπούσε όλους, δεν έλεγε κακό για κανέναν» είπε ο τραγουδιστής.

 «Έφυγε ένας αδελφός - Ένα κομμάτι από πάνω μου έφυγε»

«Κρατάω την καλοσύνη του, την ειλικρίνειά του και την καλλιτεχνική του πορεία. Ο Δάκης πήρε τον Ρόμπερτ πολύ γρήγορα κοντά του. Τα έχω χαμένα πια. Τι να πω; Πίστευε στην οικογένεια, πάντα είχε ένα καλό λόγο να πει για τα παιδιά του. Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, σεμνός πάρα πολύ, με τα μάτια κάτω. Έφυγε ένας αδελφός. Ένα κομμάτι από πάνω μου έφυγε» πρόσθεσε. «Όλη η Ελλάδα θα τον θυμάται. Τον αγαπούσε πολύ ο κόσμος» τόνισε. 

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η κόρη του, Ιλένια, αποχαιρετήσει τον πατέρα της μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται εκείνη μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους να τραγουδά ενώ δίπλα της ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς παίζει κιθάρα.«Δεν φοβάμαι. Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ. Ότι στέκεσαι δίπλα μου. Μπαμπά μου, μπαμπά μας», έγραψε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιλένια Ουίλιαμςτραγουδιστήςειδήσεις τώραΡόμπερτ Ουίλιαμςθάνατος