Lifestyle|17.02.2019 13:13

Τρία χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη -Ραγίζει καρδιές η μητέρα του (vid)

Newsroom

Το πρωί της Κυριακής (17/2), πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του άτυχου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που πριν τρία χρόνια έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή. Η κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Νέα Ιωνία και μετέφερε στους τηλεθεατές το βαρύ κλίμα. 

«Πριν από πέντε λεπτά περίπου ξεκίνησε το μνημόσυνο, είχαν κάνει ανοιχτή πρόσκληση οι γονείς μέσω facebook. Μόλις τώρα έφτασε και η Αμαρυλλίς που ήταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και είναι η πρώτη που ήρθε από γνωστούς.

Είναι απλός κόσμος από το πρωί εδώ για να τιμήσουν την μνήμη του Παντελή Παντελίδη… δεν τον έχουν ξεχάσει. Η μητέρα του έχει έρθει από πολύ νωρίς εδώ για αυτό δεν έχουμε και πλάνα της, λίγο πιο μετά ήρθε ο πατέρας του και τα αδέρφια του…», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» του Open TV.

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες. Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας. Νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο λαϊκός τραγουδιστής κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Τρεις μήνες μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για 2,72 μιλιγκράμ (mg) αλκοόλ στο αίμα του. Τον Οκτώβριο του 2017, το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο.

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Παντελής Παντελίδηςτροχαίο