Lifestyle|05.09.2022 15:44

Ελένη Μενεγάκη: Η μητέρα της φωτογραφήθηκε με τον Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο

Newsroom

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ανανεωμένη, με παλιούς και νέους συνεργάτες σε ευτυχή συνύπαρξη. Mε την αμεσότητα και την ειλικρίνειά της, η παρουσιάστρια ανοίγει ένα παράθυρο σε θέματα που ενδιαφέρουν και συναντά ανθρώπους που θέλουμε να γνωρίσουμε σε βάθος. 

«Καλησπέρα σας, η ώρα του μεσημεριού, η δικιά μας ώρα. Η δικιά μας ήσυχη και αγαπημένη ώρα θα έλεγα. Σκεφτείτε πως ήρθα εδώ, πρώτη φορά τόσο καθυστερημένα γιατί φέτος ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς, πιο νωρίς ποτέ δεν έχει τύχει, άρα δεν είχαμε και πολύ καιρό προετοιμασίας. Γύρω στις 22 - 23 Αυγούστου ξεκινήσαμε την εκπομπή και τις πρώτες συζητήσεις» αποκάλυψε, αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη.

«Κι ενώ πραγματικά το καλοκαίρι μου το ευχαριστιέμαι κι απολαμβάνω την κάθε μέρα στην ύπαιθρο, όμορφα και ήσυχα, δεν ξέρετε πόσο ανυπομονούσα να είμαι εδώ. Ξανά στη θέση μου, ξανά στην καθημερινότητά μας. Σε αυτή τη γλυκιά ρουτίνα που χρόνια ολόκληρα μας φέρνει κοντά» συμπλήρωσε.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τις καλοκαιρινές διακοπές του Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ήξερε ότι ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός βρισκόταν στην Κάρυστο, καθώς εκεί ήταν και η μητέρα της, η κυρία Ζέτα.

«Της είπα, βρε ρεπόρτερ, είναι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας εκεί, μη σε δω σε κανένα πλάνο να κάνεις βόλτα με τα σουτζουκάκια. Και την επόμενη μέρα μου λέει: "Δεν κατάλαβες, σε διπλανά τραπέζια τρώγαμε"» είπε η Ελένη Μενεγάκη και έδειξε on air τη φωτογραφία που έβγαλε η μητέρα της με τον Μπόρις Τζόνσον. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελένη ΜενεγάκηφωτογραφίαΜπόρις Τζόνσονεκπομπήειδήσεις τώραΚάρυστος