Lifestyle|18.09.2022 16:11

Μάρθα Καραγιάννη: «Έχω σοκαριστεί, είναι ξερίζωμα ψυχής» συγκλονίζει ο Μάκης Δελαπόρτας - Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της

Newsroom

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντάς στη θλίψη το πανελλήνιο, καθώς ήταν μια ιδιαίτερη αγαπητή ηθοποιός. Τις τελευταίες στιγμές της περιέγραψε ο ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας και στενός φίλος της ηθοποιού στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε στο τηλέφωνο λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, το μεσημέρι της Κυριακής (18/9). 

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του Μάρθα Καραγιάννη δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο συγγραφέας ακούστηκε συγκλονισμένος. «Με πήραν τηλέφωνο πριν από λίγο και μου το είπαν και δεν το πίστευα. Τελικά είναι αλήθεια… Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Δεν ήταν τόσο άσχημα η Μάρθα, γιατί εγώ είχα συνεχή επαφή με την αδελφική της φίλη, τη Ντόρα Δούμα. Είμαι συγκλονισμένος, έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα» ανέφερε, αρχικά, ο Μάκης Δελαπόρτας.

Όπως είπε μάλιστα, η ηθοποιός είχε αποφασίσει από πέρσι να μην εμφανιστεί ξανά κάπου τηλεοπτικά. «Δεν ήθελε να εκτίθεται στα φώτα και καλά έκανε. Είχε μία απίστευτη αξιοπρέπεια, ήξερε μέχρι που μπορούσε. Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό ώστε να πούμε ότι θα συνέβαινε αυτό που συνέβη. Τώρα ό,τι κι αν πούμε για τη Μάρθα… Η Μάρθα Καραγιάννη είναι μία ολόκληρη εποχή. Για μένα ήταν ένας δικός μου άνθρωπος. Είναι ξερίζωμα ψυχής αυτή τη στιγμή αυτό που αισθάνομαι» πρόσθεσε. 

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μάρθας Καραγιάννη ήταν το 2020, όταν επισκέφθηκε τον Γιάννη Πλούταρχο μαζί με τη Ντόρα Ντούμα, τον Δημήτρη Σούρα και τη σύζυγό του. «Ήμουν τρελά ερωτευμένος με την Καραγιάννη. Ναι, ήμουν ερωτευμένος με αυτό το κορίτσι – φωτιά, που τα είχε όλα, κι έτσι ήθελα να είναι και η γυναίκα που θα έβρισκα! Και όντως έτσι έγινε. Η Μαρία μου είναι πολύ όμορφη, τσαχπίνα, παθιασμένη και έντονη» είχε δηλώσει παλιότερα ο Γιάννης Πλουταρχος σε συνέντευξή του. 

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η σταρ που δεν ήθελε να είναι σταρ...»

Η σελίδα της στενής φίλης της ηθοποιού, Ντόρας Ντούμα, στο Facebook έχει γεμίσει συλλυπητήρια μηνύματα. Το δικό τους «αντίο» στη Μάρθα Καραγιάννη είπαν η Καίτη Φίνου αλλά και ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από ανάρτησή τους. «Μαρθούλα μου! Η αγαπημένη μου φίλη, ο άνθρωπος παράδειγμα για όλους, η νεράιδα του ελληνικου κινηματογράφου, ο πιο καλός άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου, η σταρ που δεν ήθελε να ειναι σταρ και δεν φέρθηκε ποτε σαν σταρ. Μαρθουλα μου σ' ευχαριστώ που με έβαλες στη ζωή σου σαν δικός σου άνθρωπο, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ... Έφυγες σαν πουλάκι και πέρασες στους ουρανούς, εσύ που λατρευες τα ταξίδια. Καλό ταξίδι Μαρθούλα μου και κουράγιο στην πιστή σου φίλη τη Ντόρα Δούμα... θα σ αγαπω πάντα» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιάννης ΠλούταρχοςFacebookΜάρθα ΚαραγιάννηΜάκης Δελαπόρταςειδήσεις τώραΚαίτη ΦίνουΣπύρος Μπιμπίλας