Lifestyle|23.09.2022 16:13

Βασίλης Μίχας: «Όταν έκανα μόντελινγκ έχασα πολλά κιλά και ξεκίνησα να έχω βουλιμικές τάσεις»

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε ο Βασίλης Μίχας, ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο της ομορφιάς στη ζωή του και τη βουλιμία που αντιμετώπισε όταν έκανε μόντελινγκ. «Την περίοδο που έκανα μόντελινγκ έχασα πολλά κιλά. Το πρόσωπό μου άνηκε σε μια κατηγορία, δηλαδή ήταν πιο baby face. Δεν ήθελαν τόσο αντρικό, χτιστό σώμα. Εγώ ήμουν αθλητής και ήμουν πολύ δομημένος. Οπότε αποφασίσαμε ν' αδυνατίσω και κάποια στιγμή το σώμα "χτύπησε καμπανάκι". Είπε "αγόρι μου, τι κάνεις, θα πεθάνεις"» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός.

«Ξεκίνησα να έχω βουλιμικές τάσεις. Έφτασα σε σημείο να τρώω και να μην μπορώ άλλο. Αναγνώρισα τι μου συνέβαινε και το έλυσα. Ψυχολογική υποστήριξη δεν πήρα. Προσπάθησα να το περάσω μόνος μου, αλλά δεν το συνιστώ. Είναι ωραίο να μιλάμε, ειδικά οι άντρες. Έχουμε μάθει να μην εκφραζόμαστε τόσο πολύ όταν μας δυσκολεύει κάτι. Το ίδιο άντρας είσαι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε» αποκαλύπτει ο Βασίλης Μίχας σχετικά με την περιπέτεια που είχε με τη βουλιμία» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μίλησε για το ξεκίνημά του στην υποκριτική. «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, όταν είσαι καλός σε κάτι είτε αυτό είναι αθλητισμός είτε κάποιο επάγγελμα, να δώσεις το δικαίωμα να είναι αρχάριος σε κάτι άλλο. Όταν σταμάτησα την μπάλα, είπα "τι κάνουμε;" Πήρα τον χρόνο μου. Θρήνησα, είπα αυτό είναι, δεν θα ξαναπαίξω, βρέθηκε κάτι άλλο, το μόντελινγκ. Έφτασε και αυτό στο τέλος του. Ήρθε μετά η ηθοποιία. Λέω ναι θα μπω».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η γη της ελιάςειδήσεις τώραΒασίλης Μίχαςηθοποιός