Lifestyle|12.10.2022 14:54

Ιωάννα Μαλέσκου: «Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά θα επιστρέψω όταν θα έρθει η ώρα»

Newsroom

Τρεις μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια, αρχικά, αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια. «Αγαπάω πολύ αυτή τη δουλειά και την τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Αυτή την περίοδο την παρακολουθώ με ηρεμία κι από απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις λίγο πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, βλέπεις τα λάθη σου, τις αστοχίες σου».

Και συνέχισε: «Σίγουρα θα δείτε κάτι νέο από εμένα. Η αλήθεια είναι ότι όταν για ένα διάστημα κάνεις λίγα βήματα πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι τα λάθη και τις αστοχίες σου. Το τι θέλεις, όμως, πραγματικά είναι αυτό που μετράει για εμένα. Όλα γίνονται στην ώρα τους. Έχω μάθει να μιλάω όταν είναι κάτι ολοκληρωμένο. Επειδή όλα ρέουν κι όλα αλλάζουν, δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί». 

Παράλληλα, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε και στην ταλαιπωρία που έζησε με τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς για σκευάσματα αδυνατίσματος που υποτίθεται πως χρησιμοποιούσε. «Είναι από αυτά τα περιστατικά που λες είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα. Το να ταυτίζεσαι με ένα προϊόν που δεν εγκρίνεις, είναι κάτι που και μόνο ακούγοντάς το λέω αποκλείεται. Με παρουσιάζει ότι είμαι σε διαμάχη με διαιτολόγους γιατί υποτίθεται χρησιμοποιώ αυτά τα σκευάσματα. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Κάποιοι άνθρωποι παραβίασαν τον λογαριασμό μου και κινούνταν σαν να είμαι εγώ. Επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου για αυτό που συνέβη με τα σκευάσματα αλλά θα τα αναλάβουν οι αρμόδιοι». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΣΚΑΪΙωάννα Μαλέσκουπαρουσιάστρια