Lifestyle|17.10.2022 13:06

Καίτη Γαρμπή για Γιώργο Μαζωνάκη: «Δεν ήταν θέμα αφίσας, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός»

Newsroom

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να απαντήσει για την κόντρα της ίδιας και του Διονύση Σχοινά, με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η Καίτη Γαρμπή είπε : «Φυσικά και δεν έχω μιλήσει με το νυχτερινό κέντρο, γιατί η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που μιλάνε οι δικηγόροι μας». Σχετικά με το αν έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η Καίτη Γαρμπή δήλωσε: «Καμία σχέση, ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Αυτά τα πράγματα με κάνουν τρελή. Αυτά ενόχλησαν και τον Διονύση, ο οποίος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και της μέρας και της νύχτας, δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ και πουθενά. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο κάθε καλλιτέχνης».

Τέλος, η Καίτη Γαρμπή θέλοντας να κλείσει το θέμα, τόνισε: «Δεν είναι το θέμα της αφίσας. Ο Διονύσης έφυγε από το σχήμα γιατί ακυρώθηκε 2 φορές η πρεμιέρα και δεν ήθελε να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ο Διονύσης θα πάρει τη θέση που του αξίζει, είναι πρωταγωνιστής και θα γεμίσει το μαγαζί. Είμαστε μια οικογένεια δεμένη και υποστηρίζει και υπερασπίζεται ο ένας τον άλλο φανατικά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Σχοινάςειδήσεις τώραΚαίτη ΓαρμπήΓιώργος Μαζωνάκης