Lifestyle|18.10.2022 09:13

Knives Out 2: Σπάνια εμφάνιση του Daniel Craig με τη σύζυγό του Rachel Weisz στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου

Newsroom

Ο Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) και η Ρέιτσελ Βάις (Rachel Weisz) είναι από τα ελάχιστα ζευγάρια του Χόλιγουντ που διατηρούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ και σπάνια φωτογραφίζονται μαζί.

Μία από τις ελάχιστες φορές που τους είδαν μαζί οι θαυμαστές τους ήταν στο πάρτι μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery», στην οποία ο Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστεί. Πριν από αυτό ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί μόνος του φορώντας ένα μπλε σμόκιν. Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο Λονδίνο στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Η νέα ταινία «Glass Onion: A Knives Out Mystery», η δεύτερη του franchise, ακολουθεί την πρώτη ταινία του 2019, που δείχνει τον Ντάνιελ Κρεγκ να υποδύεται τον ντετέκτιβ Μπλανκ, να ταξιδεύει στην Ελλάδα για να λύσει ένα μυστήριο. Δίπλα του, οι Κέιτ Χάντσον, Τζέσικα Χένγουικ, Έντουαρτ Νόρτον, Ντέιβ Μπαουτίστα, κ.λπ

Ο σκηνοθέτης ΡάιανΤζόνσον κατά την παρουσίαση του νέου σίκουελ της ταινίας «Glass Onion» στο London Film Festval, επιβεβαίωσε τις φήμες για την σεξουαλικότητά του, που ξεκίνησαν καθώς ο πρωταγωνιστής φέρεται να συζεί με έναν άλλον άνδρα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν αυτό σημαίνει ότι είναι ομοφυλόφιλος, ο Johnson απάντησε πως «Ναι, προφανώς είναι».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου πριν προβληθεί από την πλατφόρμα του Netflix, ακριβώς έναν μήνα αργότερα, στις 23 Δεκεμβρίου. Τον περασμένο Μάρτιο, η πλατφόρμα αγόρασε τα δικαιώματα της παραγωγής και για τα δύο σίκουελ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον περασμένο μήνα στο Φεστιβάλ του Τορόντο με τις πρώτες κριτικές να κάνουν λόγο για μία πολύ ευχάριστη ταινία, το ίδιο, αν όχι, ακόμα πιο επιτυχημένη, από την πρώτη.

Σύμφωνα με το Hello το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί με την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι (Barbara Broccoli), η οποία είναι γνωστή διεθνώς για τη σειρά ταινιών Τζέιμς Μποντ. Σημειωτέον ο γάμος τους έγινε τον Ιούνιο του 2011, με μόλις τέσσερις καλεσμένους, μεταξύ των οποίων τα δύο τους παιδιά από προηγούμενες σχέσεις.

Ο γάμος δεν ήταν κάτι που η Ρέιτσελ πίστευε ότι θα έκανε ποτέ στη ζωή της και ήταν σχεδόν ενάντια στην ιδέα. Η ίδια δήλωσε στο περιοδικό ES: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα παντρευτώ. Δεν ήταν δική μου φιλοδοξία. Τότε απλά συνέβη, ευτυχώς, σε μια πιο ώριμη στιγμή». Τον Σεπτέμβριο του 2018 απέκτησαν μία κόρη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραηθοποιόςΝτάνιελ ΚρεγκΡέιτσελ Βάις