Lifestyle|29.10.2022 10:45

Gisele και Tom Brady: Οριστικό τέλος έπειτα από 13 χρόνια γάμου - Οι επίσημες ανακοινώσεις για το διαζύγιό τους

Newsroom

Ως κεραυνός εν αιθρία «έπεσε» η είδηση ότι χώρισαν η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele) και Τομ Μπρέιντι (Tom Brady). Τον τελευταίο καιρό, οι φήμες για την οριστική λύση του γάμου τους είχαν γίνει ακόμα πιο έντονες, με ρεπορτάζ των αμερικανικών Μέσων να κάνουν λόγο για καβγάδες, έλλειψη σεξουαλικών επαφών και αποστασιοποίηση.

Το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε ανακοινώσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, μετά το δημοσίευμα του TMZ για την κατάθεση των εγγράφων για το διαζύγιό τους.

Ζιζέλ: «Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη»

«Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προταιρετότητά μου ήταν πάντα και εξακολουθούν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν.

Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Τομ πάντα τα καλύτερα. Ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο. Ευχαριστώ, Ζιζέλ» έγραψε το σούπερ μόντελ στην ανάρτησή της.

Τομ Μπρέιντι: «Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση, έπειτα από πολλή σκέψη»

«Τις προηγούμενες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας, έπειτα από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει.

Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση να λήξουμε τον γάμο μας, έπειτα από πολλή σκέψη. Το να το κάνεις αυτό είναι φυσικά, επίπονο και δύσκολο, όπως είναι για τόσους ανθρώπους που το περνάνε αυτό κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Όπως και να ‘χει, ευχόμαστε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα, καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που ακόμα δεν έχουν γραφτεί.

Ζητάμε ιδιωτικότητα και σεβασμό, καθώς έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε ό,τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες» ανέφερε ο Τόμ Μπρέιντι στο Instagram.

Tο ζευγάρι ζει χωριστά τους τελευταίους δύο μήνες

Όπως αποκαλύφθηκε, η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι ζουν χωριστά τους τελευταίους δύο μήνες, έπειτα από έναν επεισοδιακό καβγά - και τώρα φαίνεται ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να μοιράσουν την περιουσία τους, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. «Ποτέ δεν πίστευα πραγματικά ότι αυτός ο καυγάς θα ήταν το τέλος τους, αλλά φαίνεται ότι είναι έτσι» λέει μια πηγή που γνωρίζει το θέμα στο Page Six.

Οι γνώστες που βρίσκονται κοντά στον επτά φορές πρωταθλητή του Super Bowl, 45 ετών, και το σούπερ μόντελ, 42 ετών, λένε ότι και οι δύο συμμετέχουν ενεργά στη ζωή των παιδιών τους και θα μοιράζονταν την κοινή επιμέλεια σε τυχόν χωρισμό. Έχουν έναν γιο τον Benjamin, 12 ετών, και μια κόρη Vivian, 9 ετών, ενώ ο Μπρέιντι είναι επίσης πατέρας του γιου του Jack, 15 ετών, με την πρώην σύζυγό του Bridget Moynahan.

Από το 2021 έως το 2022, η εκτιμώμενη συνολική καθαρή αξία του Brady αυξήθηκε από 180 εκατομμύρια δολάρια σε 250 εκατομμύρια δολάρια. Τον Μάιο, το Forbes ανέφερε ότι είναι πλέον ο ένατος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, με διαφημιστικές συμφωνίες που περιλαμβάνουν τις Under Armour, Sam Adams, Foot Locker και Tag Heuer.

Όπως ανέφερε για πρώτη φορά το Page Six τον Δεκέμβριο του 2020, η πιο πρόσφατη αγορά ακινήτου τους ήταν ένα σπίτι 17 εκατομμυρίων δολαρίων στο νησί Indian Creek στο Μαϊάμι, με το παρατσούκλι «Billionaires Bunker». Σχεδίαζαν να γκρεμίσουν την έπαυλη των 5.172 τετραγωνικών μέτρων και των πέντε υπνοδωματίων στο οικόπεδο των δύο στρεμμάτων και να χτίσουν μια νέα. Ωστόσο, οι εργασίες στο ακίνητο σταμάτησαν πρόσφατα εν μέσω των συζυγικών διαφορών.

Το ζευγάρι διαθέτει, επίσης, ένα διαμέρισμα στην οδό 70 Vestry St. στην Tribeca, αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και ένα ακίνητο αξίας 5,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Yellowstone Club του εργολάβου Mike Meldman στη Μοντάνα. Το αγαπημένο ακίνητο της Bundchen πιστεύεται ότι είναι το απομακρυσμένο σπίτι τους στη χερσόνησο Nicoya στην Κόστα Ρίκα, όπου η οικογένεια κάνει συχνά διακοπές.

 

Ενόψει του τυφώνα Ίαν, το ζευγάρι έφυγε από την Tampa, όπου ο Μπρέιντι παίζει για τους Buccaneers, και πήγε στο Μαϊάμι, όπου έμεναν χωριστά. Η Bundchen έχει εντοπιστεί εκεί τις τελευταίες ημέρες. Μια πηγή είπε στο Page Six ότι η Bundchen έμεινε στο σπίτι στο Μαϊάμι που εκείνη και ο Μπρέιντι νοίκιασαν το 2020.

Αν και πηγές κοντά στην Bundchen έχουν τονίσει ότι είναι «σεξιστικό» να λέγεται ότι ο χωρισμός οφείλεται στα θέματα του μοντέλου με τον Μπρέιντι που υπαναχώρησε από την απόσυρσή του από το NFL, η πηγή που γνωρίζει λέει: «Όπως συμβαίνει με πολλούς γάμους, δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Η Ζιζέλ έχει ξεκαθαρίσει ότι ανησυχούσε για τον Tom που έπαιζε ράγκμπι και ότι είχαν κάνει πολλές συζητήσεις γι' αυτό. Αλλά είχαν μια σειρά από ξεσπάσματα τα τελευταία χρόνια και αυτή τη φορά φαίνεται ότι δεν υπάρχει επιστροφή».

 

«Περνούσαν μια δύσκολη περίοδο»

Ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl και η Βραζιλιάνα σύζυγός του, «περνούσαν μια δύσκολη περίοδο» δήλωσε μια πηγή στο People τον προηγούμενο μήνα: «Υπάρχει μεγάλη ένταση. Ήταν τόσο χαρούμενη όταν ανακοίνωσε την απόσυρσή του και δεν ενθουσιάστηκε καθόλου όταν το ακύρωσε».

Πρόσθεσε ότι ο Μπρέιντι «γνωρίζει ότι αυτή είναι η τελευταία του σεζόν στο NFL αν θέλει να παραμείνει παντρεμένος». Ο Μπρέιντι και η Bundchen ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ένα μήνα μετά τον αρραβώνα τους σε μια μικρή τελετή στις 26 Φεβρουαρίου 2009, στην Καθολική Εκκλησία της Αγίας Μόνικα στην Καλιφόρνια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

social mediaΖιζέλ Μπούντχενπεριουσίαειδήσεις τώραΤομ Μπρέιντιδιαζύγιο