Lifestyle|29.10.2022 12:00

Γιάννης Σμαραγδής: Fake news χαρακτηρίζει την είδηση που θέλει τον Ντάνο σε ταινία του - «Πρόκειται για μια απρεπή πράξη»

Newsroom

Εδώ και κάποιες μέρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου μία είδηση που θέλει τον νικητή του «Survivor», Γιώργο Αγγελόπουλο, να πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή. Η εταιρία παραγωγής απέστειλε μακροσκελή ανακοίνωση στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη, διαψεύδοντας την είδηση και χαρακτηρίζοντάς την «Fake news».

«Με θλίψη αλλά και κατάπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα σε διάφορα sites ότι για την ταινία "Καποδίστριας", που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, με παραγωγό την «Αλέξανδρος Φιλμ», τον ρόλο του μεγάλου ήρωα της εθνικής μας παλιγγενεσίας, που θυσιάστηκε για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, του Αλέξανδρου Υψηλάντη, θα υποδυθεί ο πρώην παίκτης του "Survivor" Γιώργος Ντάνος Αγγελόπουλος.

Όπως ο καθένας μπορεί να φανταστεί, πρόκειται για fake news και στη χειρότερη περίπτωση μια απρεπή πράξη του εμπλεκομένου. Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τον ρόλο του ήρωα Αλέξανδρου Υψηλάντη έχει ήδη επιλεγεί από τον σκηνοθέτη Έλληνας ηθοποιός μεγάλης κλάσης» σημειώνει, αρχικά, η ανακοίνωση.

«Τα κεντρικά πρόσωπα της ταινίας θα είναι Άγγλοι ηθοποιοί»

Και συνεχίζει: «Ο πρωταγωνιστής και τα κεντρικά πρόσωπα θα είναι Άγγλοι ηθοποιοί και θα πλαισιωθούν από σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς. Η ταινία θα είναι στα αγγλικά και τα ελληνικά, δηλαδή θ' ακολουθήσουμε τον δρόμο της ταινίας μας "El Greco", που έχει το αξεπέραστο ρεκόρ των 1.200.000 θεατών και πολλά διεθνή βραβεία».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Γυρίζουμε κάποια πράγματα για το '23»

Μιλώντας στις κάμερες πριν από μερικές ημέρες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Έχουμε πει ό,τι γυρίζουμε κάποια πράγματα για το '23. Σ' ένα από τα ρεπεράζ που κάναμε και κάποια δοκιμαστικά, είχα ένα ατύχημα στη μύτη μου. Κρίναμε ό,τι θα έπρεπε να κάνουμε και το διάφραγμα αυτή τη στιγμή, καθώς τα γυρίσματα απαιτούν καταδύσεις. Όσον αφορά αυτά τα τρία πρότζεκτ δεν χρειάζεται κάποιος να με ντουμπλάρει. Έχω ζητήσει και υπογράψει ό,τι θα τα υποστηρίξω εγώ». 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συστήνεται ως… διεθνής σταρ

Παράλληλα, στο imdb κυκλοφορεί ένα βίντεο - παρουσίαση για τη νέα ταινία «Sessions: A Hip Hop Horror Movie» στην οποία συμμετέχει ο νικητής του Survivor και συστήνεται ως διεθνής σταρ. Πρόκειται για μία πολεμική ταινία δράσης και ο Ντάνος θα είναι ο κεντρικός ήρωας της τριλογίας. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Ατλάντα των ΗΠΑ. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραταινίαΙωάννης ΚαποδίστριαςΓιάννης ΣμαραγδήςΝτάνοςΓιώργος Αγγελόπουλος