Κατιάνα Μπαλανίκα: Αδυνατισμένη και ανανεωμένη εμφανίστηκε η ηθοποιός – Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού
NewsroomΗ ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν καλεσμένη την Κυριακή στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, με αφορμή την παράσταση «42497» στην οποία πρωταγωνιστεί, στο θέατρο Ήβη. Η Ναταλία Γερμανού έμεινε έκπληκτη με την αλλαγή στην εμφάνισή της, με την ηθοποιό να έχει χάσει αρκετά κιλά και να φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ.
«Η μισή Κατιάνα, η άλλη μισή είναι σπίτι και ξεκουράζεται μαζί με την τηλεόραση. Φτου σου, σκόρδα, μεγάλη αλλαγή. Μου το είπες στο τηλέφωνο, ότι θα σε δω και θα εκπλαγώ» σχολίασε η παρουσιάστρια.
«Έγινε λίγο-πολύ από μόνη της. Δε ξέρω πως, σιγά-σιγά. Δεν έτρωγα πολύ, σταμάτησα. Δεν ήθελα και να φάω. Γυμναστική έκανα γιατί έπρεπε να κάνω. Τα κιλά έφυγαν στο lockdown και την καραντίνα. Νιώθω καλύτερα, νιώθω εγώ» απάντησε η Κατιάνα Μπαλανίκα.
- Κακοκαιρία Eva: Προβλήματα στον Πειραιά από την ισχυρή νεροποντή – Πλημμύρισαν δρόμοι
- Παρακολουθήσεις: Παρέμβαση Εισαγγελέα για το δημοσίευμα στο Documento με τη λίστα προσώπων
- Πληρωμές ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα μέσα στην εβδομάδα - 810 τυχεροί θα λάβουν το εφάπαξ
- Ηλεκτρονικό σαφάρι ξεκινά η ΑΑΔΕ τον Νοέμβριο κατά της φοροδιαφυγής
- Παπούτσια σαν καινούργια: Με αυτά τα 5 έξυπνα κόλπα μπορείς και εσύ να κάνεις τα λευκά σου sneakers να λάμψουν ξανά από καθαριότητα!
- Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
- «Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
- Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI