Lifestyle|18.11.2022 07:20

Έμιλι Ραταϊκόφσκι – Πιτ Ντέιβιντσον: Επιβεβαιώθηκε το ειδύλλιo – Το βίντεο με τις τρυφερές στιγμές

Newsroom

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (Emily Ratajkowski) φαίνεται πως μετά το διαζύγιο από τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν ΜακΚλαρντ, προχώρησε παρακάτω και ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Μπορεί οι φήμες στην αρχή έκαναν λόγο για νέο ειδύλλιο με τον Brad Pitt, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά είναι τελικά ο πρώην της Kim Kardashian, Pete Davidson. Τα δημοσιεύματα ήθελαν την Emily Ratajkowski να βγαίνει ραντεβού με τον διάσημο κωμικό, ενώ οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη  επιβεβαίωσαν ότι όντως κάτι υπάρχει ανάμεσά τους.

Ο 29χρονος κωμικός και το 31χρονο μοντέλο απαθανατίστηκαν από τον φακό της Daily Mail, στο διαμέρισμα της Emily Ratajkowski στη Νέα Υόρκη και όπως θα δεις στο βίντεο κατέγραψε το ζευγάρι να ανταλλάσσει μία τρυφερή αγκαλιά.

«Δεν πιστεύω στους στρέιτ ανθρώπους»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (Emily Ratajkowski), η οποία δήλωσε ότι είναι αμφιφυλόφιλη στις αρχές Οκτωβρίου, είπε στο Harper's Bazaar ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχουν στρέιτ άνθρωποι. «Νομίζω ότι η σεξουαλικότητα είναι ρευστή» είπε στο περιοδικό που τη φιλοξενεί στο εξώφυλλο του Νοεμβρίου. «Δεν πιστεύω πραγματικά στους στρέιτ ανθρώπους».

Το μοντέλο και ηθοποιός, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok τον περασμένο μήνα για να συμμετάσχει στην viral τάση του «πράσινου καναπέ», απαντώντας σ' έναν άλλο χρήστη που ρώτησε: «Αν χαρακτηρίζεστε ως αμφιφυλόφιλη, έχετε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;». Η Ραταϊκόφσκι γύρισε την κάμερα δείχνοντάς την να κάθεται σε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ.

«Θέλω να μπορώ να διασκεδάζω με το πώς παρουσιάζομαι στον κόσμο χωρίς να νιώθω ότι είμαι κακή φεμινίστρια ή καλή φεμινίστρια. Δεν θέλω να γίνω μέλος στο κλαμπ σου αν δεν θέλεις να με έχεις. Είναι εντάξει!».

 

Η Έμιλι Ρατακόφσκι σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan το 2016 είχε πει ότι «ποτέ δεν θα έβαζε ταμπέλα στον εαυτό της». «Αγαπάς αυτόν που αγαπάς. Μαύρο, άσπρο, πουά, αυτό έλεγε πάντα ο μπαμπάς μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

 

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μοντέλοΈμιλι Ραταϊκόφσκιειδήσεις τώραΜπραντ ΠιτΚιμ Καρντάσιαν