Lifestyle|18.11.2022 15:38

Amy Adams: «Ενθουσιασμένη» για την επιστροφή του Henry Cavill στον ρόλο του Superman

Newsroom

Ενθουσιασμένη δηλώνει η ηθοποιός Έιμι Άνταμς (Amy Adams) με την αιφνιδιαστική επιστροφή του Χένρι Κάβιλ (Henry Cavill) στο ρόλο του Superman. «Δεν είναι συναρπαστικό;», λέει η Άνταμς, η οποία υποδύθηκε τη Λόις Λέιν στο «Man of Steel» όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του Κάβιλ στον ρόλο του υπερήρωα.

Η Άνταμς είπε ότι ο σύζυγός της, ο καλλιτέχνης Ντάρεν Λε Γκάλο, την ενημέρωσε ότι ο Κάβιλ εμφανίστηκε ως Σούπερμαν στο τέλος του «Black Adam», της προσαρμογής του κόμικ της DC από τον Ντουέιν Τζόνσον.

«Είμαι ενθουσιασμένη [για τον Κάβιλ]», είπε η Άνταμς. «Είναι ένας υπέροχος Σούπερμαν, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι αυτόν». Η Άνταμς επιμένει ότι δεν ξέρει αν θα επιστρέψει ως Λόις. «Δεν μου έχουν μιλήσει γι αυτό», είπε. «Αν είμαι εγώ, υπέροχα. Αν είναι κάποια άλλη, ο ρόλος της Λόις έχει υποδυθεί από τόσες υπέροχες ηθοποιούς στο παρελθόν, οπότε θα υποστηρίξω όποια κι αν επιλέξουν».

Ο Κάβιλ επιβεβαίωσε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 24 Οκτωβρίου ότι επιστρέφει ως Σούπερμαν σε μια νέα ταινία της Warner Bros.-DC, μετά την εμφάνισή του στο «Black Adam».

Ο 39χρονος ηθοποιός δημοσίευσε μία post-credits σκηνή του «Black Adam», εκεί όπου ο ομώνυμος αντί-ήρωας του Ντουέιν Τζόνσον «The Rock» συναντήθηκε με τον Superman, αφήνοντας έκπληκτους τους φαν, που αναμένουν την επική και αναπόφευκτη σύγκρουσή τους στο σίκουελ του «Black Adam».

«Ήθελα να περιμένω να περάσει το Σαββατοκύριακο πριν το αναρτήσω, επειδή ήθελα να δείτε όλοι το "Black Adam"» 'εγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο Καβίλ.

«Αυτό ήταν μόλις μια μικρή γεύση από τα όσα έπονται» συνέχισε και τέλος συμπλήρωσε ότι: «Η αυγή της ελπίδας ανανεώθηκε. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, θα ανταμειφθείτε».

 

Όπως αναφέρει το Collider, πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή του κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό, παρά τις αντιδράσεις ορισμένων στη Warner Bros. Επιπλέον, θα ήταν δύσκολο να βρεθεί άλλος ηθοποιός τόσο κατάλληλος για να υποδυθεί τον Superman όσο ο Cavill. Από τότε που εμφανίστηκε στο Man of Steel του Zack Snyder, ο Cavill ήταν η de facto όψη του χαρακτήρα, επαναλαμβάνοντας το ρόλο στο Batman v. Superman και στο προαναφερθέν Justice League. Παρά το γεγονός ότι αυτές οι ταινίες ήταν διαφορετικής ποιοτικής αξίας, ο Cavill ήταν πάντα εξαιρετικός στο ρόλο, και η επιστροφή του στο Black Adam θα δημιουργήσει μια σημαντική ιστορία μεταξύ αυτού και του Johnson που θα ήταν ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το DCEU.

Είναι μια ευχάριστη επιστροφή και για τον Cavill, ο οποίος έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να επανέλθει στο ρόλο του Superman, αν και έχει συνεργασία με το Netflix με την σειρά «The Witcher» και την ταινία «Enola Holmes». Ο Cavill θα επαναφέρει κάποια σιγουριά στο σύμπαν της DC που την έχει απόλυτη ανάγκη.  Η προσθήκη ενός αγαπημένου σταρ των θαυμαστών όπως ο Cavill, που μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο πολλών ιστοριών που θα ακολουθήσουν, είναι ένας τρόπος για να κερδηθεί ξανά η υποστήριξη των θαυμαστών. Ο Cavill έχει μια ουσιαστική σχέση με τον Superman και θα μπορέσει να ταιριάξει με τα αστέρια της DC, καταλήγει το δημοσίευμα.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΧένρι ΚαβίλSupermanDCηθοποιός