Lifestyle|19.11.2022 15:21

Drew Barrymore: «Έχω κάνει τα πάντα στο σεξ, γι' αυτό είμαι τόσο βαρετή τώρα»

Newsroom

Η αυτοαποκαλούμενη «dirty bird» Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) παραδέχτηκε στο podcast της, «Drew's News», ότι έχει «κάνει τα πάντα» στην κρεβατοκάμαρα. Η ηθοποιός δήλωσε στους ακροατές του podcast "Drew's News" την Παρασκευή ότι αυτή τη στιγμή είναι μόνο «βρώμικη ... στις γωνίες του [μυαλού] της». Η ίδια αστειεύτηκε: «Δεν θα το πω ποτέ και είναι μόνο για μένα».

Η 47χρονη παρουσιάστρια του «Drew Barrymore Show», μίλησε στον καλεσμένο της στο podcast Ross Mathews για το τολμηρό σεξουαλικό της παρελθόν. «Μπορώ να καταλάβω ορισμένα πονηρά πράγματα», είπε, «αλλά δεν θα τα πω ποτέ, είναι μόνο για εμένα». «Ακούστε, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω κάνει τα πάντα - γι' αυτό είμαι τόσο βαρετή τώρα». Σύμφωνα με το Page Six, η Barrymore διευκρίνισε ότι δεν είναι σίγουρη αν της άρεσαν όσα έκανε, λέγοντας: «Απλώς ήθελα να δοκιμάσω».

Όπως είπε στη συνέχεια: «Αυτές οι "καυτές" μέρες έχουν περάσει προ πολλούς. Όταν ήμουν νεότερη, είχα όλη την ενέργεια του κόσμου. Τώρα όχι». Πρόσφατα, η Ντρου Μπάριμορ είχε δηλώσει πως δεν είναι πλέον, άνθρωπος που αποζητά το σεξ, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει βρεθεί στο κρεβάτι με κάποιον άνδρα, εδώ και χρόνια και συγκεκριμένα, από το 2016. Ωστόσο, θα μπορούσε να συνεχίσει έτσι, χωρίς να τη νοιάζει.

«Δεν είμαι ένα άτομο που χρειάζεται το σεξ»

«Δεν είμαι ένα άτομο που χρειάζεται το σεξ και πρέπει να βγαίνει εκεί έξω και να εμπλέκεται με τους ανθρώπους σε αυτό το επίπεδο», αποκάλυψε η δημοφιλής ηθοποιός σε ανάρτηση στο blog της τον Οκτώβριο. «Είμαι κάποιος που είναι βαθιά αφοσιωμένος στο να προωθήσει το πώς τα νεαρά κορίτσια, οι κόρες μου και εγώ ως γυναίκα, πρέπει να λειτουργούν σε αυτόν τον κόσμο», συνέχισε, αναφερόμενη στις κόρες της Olive, 10 ετών, και Frankie, 8 ετών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΝτρου Μπάριμορσεξηθοποιός