Μαριέττα Χρουσαλά: Στα Όσκαρ με τη Σαρλίζ Θερόν (pic)
NewsroomΜια ανάσα πριν την 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ και η Μαριέττα Χρουσαλά θυμάται την δική της παρουσία στην τελετή μερικά χρόνια πριν. Το μοντέλο και επιχειρηματίας, που είναι και φίλη της Μαρίας Μενούνος, η οποία φέτος θα παρουσιάσει τα βραβεία για το ABC, πόσταρε μια φωτογραφία της με την Νοτιο-αφρικανή σταρ του Χόλιγουντ, Σαρλίζ Θερόν.
Η Μαριέττα Χρουσαλά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε δύο φωτογραφίες που κατακλύστηκαν από χιλιάδες σχόλια και like μέσα σε λίγες ώρες. Έγραψε μάλιστα: «Major throwback!» και ανέφερε ότι το φόρεμα της βραδιάς ήταν της Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλια Κριθαριώτη.
Σε άλλη φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram βλέπουμε την Μαριέττα Χρουσαλά στις Κάννες και στο background την... Χάιντι Κλουμ.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Πώς φτάσαμε στις συλλήψεις για τη Marfin 16 χρόνια μετά - Το ανώνυμο email και οι φωτογραφίες
- Τα δημοσκοπικά καμπανάκια για κυβέρνηση και αντιπολίτευση - Τι προβληματίζει τα κομματικά επιτελεία
- «Είμαι ο πιο άτυχος άνθρωπος»: Κέρδισε 14 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά υπάλληλος πέταξε το δελτίο της στα σκουπίδια
- Εσύ ήξερες ότι το χρυσόψαρο σού κόβει το WiFi; Τα πιο περίεργα πράγματα που εμποδίζουν τη σύνδεσή σου